Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
That's A Paddlin' 8.0%, Mikkeller Brewing San Diego, United States
4 notes
That's A Paddlin'
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: pepsii
pepsii
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
That's A Paddlin', United States
4.2
Oranssi, samea, mehuisa New England DIPA. Reilun sormen leveä vaalean kellertävä, tiivis, jonkin aikaa säilyvä vaahto. Tuoksu on makean trooppishedelmäinen(mango, ananas, persikka, aprikoosi) sekä sitruksinen ja vaalean karamellisen maltainen. Maku on myös mehuisa, mutta mukana pientä katkeron potkua havujen muodossa. Sitrusta on sopivasti ja hienokseltaan ruohoa. Kuiva jälkimaku on myös havuinen. Suutuntuma on enemmän kuin keskitäyteläinen, tahmea ja reilun hapokas. Oikein hyvä. Tölkityspäivää en tiedä, mutta tuoreen oloinen on vieläkin.

Post author: Jaime Javier C
Jaime Javier C
6 years ago
That's A Paddlin', United States
4.0

Post author: Hege
Hege
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
That's A Paddlin', United States
4.0
Utuista, keltaista olutta. Kolmisorminen, kuohkea valkoinen vaahto muodostui juoman päälle. Se laskeutui pikku hiljaa ja jätti runsaasti pitsiä. Raikkaan trooppishedelmäinen, hedelmämehuinen ja sitruksinen tuoksu. Suutuntuma on pehmeä, keskitäyteläisen paremmalla puolella oleva sekä suussa vaahtoava. Maku on sitruksinen, trooppishedelmäinen, havuinen ja yrttisen humalainen. Ei aivan niin makean mehuinen kuitenkaan, kuin tuoksu antoi odottaa. Jälkimaku heittää suuhun vielä kertaalleen samat maut. Maku parani oluen lämmettyä hieman. Onhan tämä sen verran maukas olut kuitenkin, ettei voi sanoa muuta kuin: thank you Sir, may I have another?

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
That's A Paddlin', United States
4.3
Tölkitetty 22.8 ja maisteltu 8.10 eli pari päivää vaille 7vk ikää. Sormen paksuinen tiivis vaahto. Hyvin mehuisan samean oranssisen tumman keltainen nedipa. Tuoksu on runsaan makean mehuisan trooppisen hedelmäinen (mangoa, ananasta, mandariinia, cantaloupemelonia ja hunajamelonia, persikkaa), kepeän sitruksinen, kevyen ruohoinen ja makeahkon keksisen vaalean maltainen. Hyvin raikas tuoksu ja mehuinen hedelmäisyys. 👍🏻 Maku on happamahkon sitrusmehuinen ja kepeän greippinen, kepeän yrttinen, runsaan makean mehuisan pehmeän kypsän trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, persikkaa, mandariinia, cantaloupemelonia) ja pehmeän vaaleahkon ohraisen (jopa leipäisen) maltainen. Katkeroa on kepeästi. Jälkimaku on pehmeän makeahkon hedelmäinen ja kepeän sitruksisen humalapellettinen. Suutuntuma on kirpsakan runsaahkon hiilihappoinen suht keskitäyteläisellä mehuisalla rungolla. Helppo runko 8%:iin. ---------- Ensihavainto ekan hörpyn jälkeen oli hyvin raikas ja helppo 8% nedipa. Melkein 7vk ikää ja eikä tässä huomaa ikää. Kiva hapan sitrus ja kiva trooppinen pehmeä mehuinen hedelmäisyys. Selkeä, tasapainoinen ja raikas nedipa. Hyvä fiilis tästä tuo vähän extraa.