Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Dissect Me 8.0%, The Veil Brewing Co., United States
16 ratings
3.8
Dissect Me
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Reviews

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
Dissect Me, United States
4.0

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Mikkeller & Friends Bottle Shop
5 years ago
Dissect Me, United States
4.0
Tuoretta the Veiliä on nyt maistettu tätä ennen neljää erilaista. Buried Buried Alive Alive sekä greenferrari ehdottomasti lähestulkoon (turha selitellä, ihan hemmetin hyviä) täydellisiä oluita. Whiteferrari ja kevyehkö Broz Broz Day Day ovat loistavia oluita omalla sarallaan. Tämän the Veilin säästelin tarkoituksella Kreetalle lomaolueksi. MBC 10/2018 (Ei tämäkään varmasti huono DIPA ole, tällä kirjoitushetkellä 4.13/5-keskiarvolla Untappd ja täällä Pintissäkin mukavat 3.81/5.) Ananasmehuisan (erittäin)samean keltainen ja runsaan hedelmäisen tuoksuinen ja tuorehumalainen tupla. Kyllähän tästä tropiikkia (ananas, aplari, hunajameloni, pomelo) löytynee myös isosti. 😋 Maistuu ennen kaikkea sitrushedelmille (greippiä, ihanaa pomeloa ja hiukan limeä) ja löytyy tilaa sopivasti lisäksi ananaksen makeudelle. Myös lievästi joku tuoreyrttisyys tulee esille, mutta siten kivasti ettei häiritse. Hapan, sitrushedelmäinen IIPA ja siis todella laadukas sellainen. Taattua the Veil -laatua. Ei silti ihan Buriedin tai green ferrarin (ihan hemmetin ihanan hyvä)tasoinen mutta iso suosituspeukku tällekin. Ikä ei maistu, vaan edelleen, vaikka onkin tölkitetty 7,5 viikkoa sitten (04.09.18.), maistuu tämä erittäin laadukkaalta DIPA-oluelta. 4.25/5.

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Dissect Me, United States
4.2
Kirkkaan vaalean keltainen ja täysin samea olut. Höttöistä vaahtoa parin sormen paksuudelta. Tuoksussa hunajamelonia, kypsää aprikoosia ja persikkaa, yuzua, greippiä, ruohoa ja yrttisyyttä. Hieman jotain aromaatrista bitteriä löytyy myös. Suussa mehukas, mutta myös pistävän humalainen. Mineraalinen ja pienikuplainen, mutta runsaasti hapotettu. Miellyttävän kevyt juotava näihin prossiin. Maku alka makean trooppisen hedelmäisenä, mutta melko nopeasti katkera ja kitkerä greippisyys ottaa otteen. Loppua kohden hieman mehukkaampaa greippiä, pihkaa ja yrttisyyttä. Oikein maukas ja hieman kitkerämpi NEIPA.

Post author: Winzard
Winzard
@ Mikkeller & Friends Bottle Shop
5 years ago
Dissect Me, United States
4.0
MBC 10/2018. Tölkitetty 04/09/2018, joten tänään juotaessa ikää piirun verran yli 6 viikkoa. Suht tuoretta siis. Lasiin olut kaatuu kirkkaan ja mehuisan keltaisena ja täysin paksun sameana. Reilu sormen korkea vaahto nousee hetkeksi pinnalle. Tuoksu on taattua The Veiliä, ja jälleen todella hulppea. Raikasta trooppista hedelmäsalaattia ja aavistus kuivaa happamuutta. Mangoa, ananasta, sitruunaa, appelsiiniä, mandariiniä ja limeä. Todella miellyttävä. Maku on erittäin mehuisa, raikas ja aavistuksen happaman kuiva. Appelsiiniä, mandariiniä, sitruunaa, limeä, ananasta ja greippiä. Suutuntuma on paksuhko, mutta ei kuitenkaan sieltä paksuimmasta päästä. Happoja ei juurikaa ole, ja alko on piilotettu täydellisesti. Ihan ei omasta mielestä yllä The Veilin parhaimmistoon, mutta on tämä kuitenkin hieno olut. 4,2 tähteä.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Dissect Me, United States
4.3
Mikkellerin beer club 10/18. 5,5 viikkoa tölkityksestä. Parin sormen valkea vaahto. Täysin samean mehuisan oranssisen keltainen dipa. Tuoksu on happaman tuoreen mehuisan sitrusgreippinen, runsaahkon pehmeän mehuisan makeahkon trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, aprikoosia, mandariinia, appelsiinia, cantaloupemelonia), kevyen ruohoinen ja kepeän kauraisen vaalean ohramaltainen. Maku on happaman kirpsakan sitrusgreippimehuinen, runsaan pehmeän ja makean mehuisan trooppisen hedelmäinen (ananasta, appelsiinia, mangoa, mandariinia, aprikoosia, kevyesti cantaloupemelonia), kevyen humalapellettinen ja pehmeän makeahkon kauraisen vaalean ohraleipäinen. Raikas kokonaisuus. Katkeroa on kevyesti. Jälkimaku on kepeän happamahkon sitruksinen, makeahkon mehuisan trooppisen hedelmäinen ja kevyen ohrainen. Suutuntuma on hiilihappoinen keskitäyteläisellä mehuisalla rungolla. ---------- Todella tuoreen trooppisen hedelmäisen mehuisa ja maukas dipa. Tasapainoinen kokonaisuus kuten Veililtä voi odottaa. Helppoa juotavaa, mutta mukavan runsaat maut estävät liian nopeaa nauttimista, kun ne tarjoavat niin paljon kaikkea kivaa hitaammalla juomisella. Laadukas, muttei paras Veilin dipa.

Post author: L4T3
L4T3
5 years ago
Dissect Me, United States
4.0
Tuoksussa ylikypsää melonia, appelsiinia, greippiä, hitusen ruohoisuutta ja aavistus yrttisyyttä! Maku on makeahkon hedelmäinen ja happamaan kallellaan. Hieman ikävän kitkerä yrttinen/greippinen jälkiliuku, jossa myös läpitunkevaa alkoholia. Ei Veilin kirkkainta kärkeä, mutta ihan kelvollinen.

Post author: Amppu
Amppu
5 years ago
Dissect Me, United States
4.0
Jotenkin sattui nyt niin hyvään saumaan, että tämä maistuu todella hyvältä 😅 Samean keltaista, juomaan kutsuvaa mehua. Tuoksussa hedelmiä ja vähän kirpsakkuutta. Suutuntuma on just niin hyvä kuin voi olla. Happoja juuri sopivasti. Maku on sopivan mehuisen makea mutta silti raikkaan juotava. Ainut mikä tässä pointseja laskee on se, että alkoholi puskee vähän väliä läpi. Jälkimaussa tuntuu välillä niinku ois käsidesiä maistellut 😁 Onneksi vain välillä. Hyvä on.

Post author: Sami S
Sami S
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
3.8
Kiva kellertävä väri. Pehmeän hedelmäinen maku, hieman kirpeyttä. Vahva humalointi.

Post author: Juho L
Juho L
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Dissect Me, United States
4.1
Erittäin hyvää herkkua mutta hitusen tuli alko läpi. Erinomainen mehu silti.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Mikkeller Baghaven
5 years ago
Dissect Me, United States
4.2
Uutta tilausta vastaanottaessa ja inventaariota tehdessä. Tämä osui omaan makuhermoon todella kovaa. Todella maukas dipa.