Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Buried Buried Alive Alive 11.0%, The Veil Brewing Co., United States
7 valutazioni
3.9
Buried Buried Alive Alive
11.0% Imperial IPA / Double IPA

Recensioni

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Mikkeller & Friends Bottle Shop
5 years ago
Buried Buried Alive Alive, United States
4.3
Oikein mainio TIPA. Ikää alkaa olemaan mutta kuivahumaloinnista huolimatta hyvin säilynyt. Greippiä runsaasti mikä minulle plussa.

Post author: Juho L
Juho L
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Buried Buried Alive Alive, United States
4.5
Voi helevata että maistui nyt hyvälle. Pieni alkon poltto tulee lopussa mutta yllätyin silti että 11 volttista on. Juodessa ajattelin että siinä 7-9 välillä mennään. Huikea trooppinen mehu. Tämä taisi olla viimeaikoina nautituista veileistä oma suosikki. 👍

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Buried Buried Alive Alive, United States
4.2
Toistaiseksi viimeinen Veil kaapista maistoon. Lasiin nättiä ja mehukkaan näköistä, samean oranssi tripla ipaa. Vaahtoa parin sormen paksuudelta. Tuoksu on kirpeän sitruksinen ja runsaan trooppisen hedelmäinen (mangoa ja anamasta), pihkainen ja havuinen. Hieman myös jännää sipulisuutta 🤔 ei kyllä mitenkään häritsevästi, mutta tulipa vaan mieleen! Suutuntuma on suht täyteläinen ja mehukas. Hiilihappoja on vähemmän puoleisesti. Maku on alkuun kirpeän ja makean sitruksinen. Reilusti greippiä, vähän yuzua ja sitruunaa. Sitten löytyy trooppista hedelmää; mangoa, ananasta, litsiä ja passionia. Loppua kohden lisää greippiä, havuisuutta sekä ruohoa. Alkoholia aavistus loppumaussa.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Buried Buried Alive Alive, United States
4.4
Vajaa 6 viikkoa tölkityksestä. Kevyt valkea vaahto. Täysin samean mehuisan oranssinen DDH TIPA. Tuoksu on happamahkon sitrusmehuinen, runsaan makean mehuisan pehmeän trooppisen hedelmäinen (mandariinia, ananasta, persikkaa, mangoa, appelsiinia, aprikoosia), kevyen humalapellettinen ja hieman sipulinen sekä kepeän pehmeän mukavan maistuvan maltainen. Maku on runsaan makean mehuisan trooppisen hedelmäinen (appelsiinia, mangoa, aprikoosia, ananasta, persikkaa, cantaloupemelonia, mandariinia), happaman sopivasti suuta kuivaavan sitrusgreippinen, kepeän humalapellettinen ja vaalean makeahkon pehmeän maltainen. Katkeroa on kepeästi. Jälkimaku on happamahkon sitrusgreippinen, makeahkon trooppisen hedelmämehuinen ja Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen pehmeän täyteläisellä mehuisalla rungolla. Pientä lämpöä tuntuu rinnassa nieltäessä. -------- 11% ddh triple ipa, joka onnistuu hienosti. Ei tarjoa mitään mullistavaa tähän tyyliin ja pitää alkoholin poissa maistumasta, mutta onhan tämä vaan niin huikean pehmeää ja paksua triple ipaa että. Liiankin helposti juotavaa ja ihan kylmänä jonkun kunnon hikilenkin jälkeen voisi vetäistä helposti pari tölkkiä ja sit kävis hassusti. Kokonaisuus toimii loistavasti. Tuoksussa on kuitenkin hieman sipulia mukana, joka ei omaan makuun toimi (toimiiko kellekään?). Tasapainoinen tapaus kuitenkin kaikkineen. Maku edellä mennään arviossa, joka on todella hyvä. Veilit ovat olleet aina suht varmoja tapauksia ja jatkossakin tilailen näitä. Odotukset oli kuitenkin vähän paremmalle.

Post author: Amppu
Amppu
6 years ago
Buried Buried Alive Alive, United States
4.0
Loistava olut, mutta kaukana täydellisestä. Siksi "vain" 4/5. Suussa ollessa tämä maistuu melko mehuisalle ja täyteläiselle. MUTTA alkoholi jää tuntumaan jälkimaussa. Jos ennen tätä olisi pohjalla useampi olut niin tämä olisi loistava. Nyt alko puskee liikaa läpi vaikka hieno ja taiten tehty olut onkin.

Post author: Winzard
Winzard
@ Mikkeller & Friends Bottle Shop
6 years ago
Buried Buried Alive Alive, United States
4.5
27.8.2018 tölkitettyä todella tuoretta The Veiliä. Tällä kertaa Tuplakuivahumaloitu Triple IPA. Lasiin kaatuu aavistuksen oranssiin taittavaa keltaista täysin sameaa mehuisaa olutta. Mukava reilu sormen korkea vaahtokin nousee pinnalle. Tuoksu on taas Veilille tyypillinen jumalainen hedelmämehu. Niin raikas ja tuorehedelmäinen tuore tuoksu. Ananas, passionhedelmä, mango ja appelsiini ovat todelma vahvasti läsnä. Maku. Voi pojat. On kova. Todella kova. Aloitetaan sillä, että tämä on Triple IPA, ja alkoa on 11%. Olut on niin petollisen hellpoa juotavaa, että tämä menisi parilla huikalla. Käsittämättömän hienosti hukattu alkoholi. Sitten siihen tuoreuteen. Maku on niin tuore ja raikas kun vaan 11% alkoa sisältävä olut voi olla. Kuin raikasta tuorepuristettua hedelmämehua. Ananasta, mangoa, appelsiiniä, verigreippiä, passionhedelmää ja persikkaa. Sitten jälkimakuun. Usein näistä mehuista puuttuu kokonaan jälkimaku kokonaan. Tässä oluessa on huikea katkeroinen ja kuiva puraisu mukana, joka sovittaa kruunun oluen päähän. Noh.. kokonaisuutena varmasti yksi parhaista Veileistä jonka olen juonut. Uskomattoman tasapainoinen ja hiottu kokonaisuus. 4,6 tähteä.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Buried Buried Alive Alive, United States
4.8
Näköjään uusi olut Pint Pleasessa ja ensimmäinen arvio. Mikkeller-webshopilla on hyvät yhteydet the Veil -panimoon ja tuoreuutuudet myydään lähes heti loppuun. Niin myös tämä Untappdissa 4.34-pisteillä oleva Buried Buried Alive Alive. Samean keltainen, täysin läpinäkymätön TIPA. Vaikuttava, mahtavan hedelmäinen ja tuorehumalainen. Appelsiinin tuoretuoksu kutittelee nekkua - lisäksi melonia, mangoa ja hieman sitrusta. Hemmetti mikä tropiikki-ihanuus! Sanoisin että aikasta täydellinen. 😍 Hedelmätykitys jatkuu suussa käsittämättömän upeana. Appelsiinista cantaloupe-meloniin ja ananaksesta kypsään mangoon. Ja miten tämä voi olla 11%? Onhan tämä erittäin tuhti tapaus, mutta alko on niin piilossa kuin vain voi olla. Upeaa duunia the Veil! Tämä on ehdottomasti yksi parhaimmista DIPA/TIPA -oluista. Ehdottomasti toisen Veil-herkun, greenferrarin veroinen ja sen ylikin. Nam! Ja onhan tämä tuoretta. Leima hieman epäselvä, olisko 27.08.18., eli viisi viikkoa sitten tölkitetty. 4.8/5