Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
110K+OT Batch #9 9.8%, Cigar City Brewing, United States
5 ratings
3.5
110K+OT Batch #9
9.8% Imperial Brown Ale
Sometimes a lot isn’t nearly enough. For the times when a lot plus a bit more is called for we proffer the 110K+OT series. The 9th iteration of 110K+OT is an Imperial Oatmeal Raisin Cookie Brown Ale clocking in at 23.7 OG, 7 FG, 39.4 SRM. If you don’t know what all that jargon means the gist of it is this; it’s more than you deserve. A lot more. And a little more than that too. If you require further explanation about what 110K+OT means, go to ratebeer.com, create an account and ask in all capital letters “WHAT IS 110K+OT?”
IBU: 59

Reviews

Post author: martinreed
martinreed
@ The Crafts, Kloten
3 years ago
110K+OT Batch #9, United States
3.7

Post author: Ewiq
Ewiq
6 years ago
110K+OT Batch #9, United States
4.0
Nyt on sekä maussa että tuoksussa kanelipullaa isosti. Mielenkiintoinen ja erilainen Brown Ale. Kahvia ja suklaata. Namia.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
6 years ago
110K+OT Batch #9, United States
4.2
Tasting maistelussa juotu. Kevyt beige vaahto. Hyvin tummaa ruskehtava imperial brown ale. Tuoksu on runsaan taikinaisen kanelisen ja rusinaisen korvapuustinen, kevyen paahteinen ja kepeän suklainen. Maku on runsaan kanelisen makeahkon korvapuustinen, kuivahkon paahteinen ja kepeän tumman suklainen, kevyen kahvinen, kepeän tumman leipäinen/suklaakakkuinen. Katkeroa on kevyesti. Jälkimaku on kuivahkon kanelinen, makeahko ja kepeän paahteinen. Suutuntuma on kevyen hiilihappoinen keskitäyteläisellä pehmeällä rungolla. ------- Olut, joka on niin lähellä nestemäistä kanelikorvapuustia kuin vaan voi olla. Lisänä paahteisuutta ja tummempaa suklaata. Hyvin mieluisa makeahko imperial brown ale.

Post author: Miitre
Miitre
6 years ago
110K+OT Batch #9, United States
4.0
Jaahas! Kanelipullakaljaa! Korvapuusti tuoksuu ja maistuu. Puolikuiva, pullaisan makeahko mutta ei ylimakea. Vähän paahteisuutta ja taloussuklaata. Brown ale on tämän tyyli, mutta imperial porter lokeroon heittäisin tämän kyllä. Oikein hyvä, mutta snadisti tasapaksu. 3,8.

Post author: Winzard
Winzard
6 years ago
110K+OT Batch #9, United States
4.0
Ruskeaa ja täysin sameaa olutta. Ei juurikaan vaahtoa. Tuoksussa on vaniljaa, rusinoita ja kanelia. Vähän lakritsia ja mustaa kahvia. Maku on kuin kanelikorvapuusti. Mukana aavistus vaniljaa. Melko kevyt. En tiedä ketään kuka ei pitäisi kanelikorvapuusteista. Todella maukas ja laadukas olut. Ei mitään teollista. 4,1 tähteä.