Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Black Label #2 18.0%, Pivovar Raven, Czech Republic
4 arviota
Black Label #2
18.0% Imperial IPA / Double IPA

Arviot

Post author: Ewiq
Ewiq
6 years ago
Black Label #2, Czech Republic
3.0
Pelottaa. 18% Iced Tupla-IPA. (Oikeasti varmaan Quad-IPA) Tuoksussa makeaa palasaippuaa, pistävää alkoa ja vastapainona makeaa melonia eli todellakin todellakin erilainen. Maku on, aaaaaargh, ison alkoinen, pelottavan viinaisen vahva ja tuhti. Hitto. Pakko irvistää välillä. Älälälälääpäläää! Kieleen sattuu. Viinainen. Ihan kuin olisi vodkaa kaadettu oluen sekaan. Kerran kokeiltu. Kiitos Winzard. 3.5.

Post author: Miitre
Miitre
6 years ago
Black Label #2, Czech Republic
3.0
Tuoksu lupaa hyvää, mutta maku on turhan viinainen eikä ole kehittynyt millään tasolla pehmeän barley winen suuntaan. Melonista ja alkoholista saippuaa mukana. 2,75.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
6 years ago
Black Label #2, Czech Republic
3.0
Tasting maistelu. Utuinen oranssinen jäätislattu double ipa. Kevyt valkea vaahto. Tuoksu on makean cantaloupemelonisen karkkisen hedelmätoffeinen, reilun leipäisen ohramaltainen. Maku on runsaan happaman kuivaavan sitrusgreippisen mehuisa, alkoholinen, saippuainen, karkkisen cantaloupemelonisen hedelmäinen, reilun ohramaltainen. Katkeroa on kepeästi. Suutuntuma on kevyen hiilihappoinen täyteläisellä rungolla. ---------- 18% jäätislattua double ipaa. Vähän liian tujua tavaraa. Viinaa puskee mukaan. Tuoksu oli ok vielä mut maussa mennään sit cheekin tapaan äärirajoille.

Post author: Winzard
Winzard
6 years ago
Black Label #2, Czech Republic
3.5
Jotain ihan muuta. 18% alkolla varustettu jäätislattu tupla IPA. Lasiin olut kaatuu syvän oranssinkeltaisena. Niukasti vaahtoa. Tuoksu on todella makea, karkkinen ja viinainen. Maku on todella voimakas, kypsän greippinen ja hedelmäinen. Alkoholi polttelee kurkussa, mutta ei häiritse makua muuten. On erikoinen, ja todella voimakas. 18% saattaa olla jo vähän liikaa tälläiseen olueen. 3,5 tähteä.