Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Eye Of The Duck 6.8%, DEYA, England
5 ratings
3.6
Eye Of The Duck
6.8% Sour / Wild Ale
Sour IPA with Raspberry, Vanilla, Lactose and Almonds

Reviews

Post author: Simon P
Simon P
@ Trakol / By The River Brew Co Brewery Taproom
2 years ago
4.0

Post author: orson
orson
@ Beer Gonzo
4 years ago
Eye Of The Duck, England
4.0
Tuoksussa happamuutta, vadelmaa, vaniljaa ja taustalta pyrkivät esiin myös ipan humalat. Suutuntuma hiilihappoinen, raikas, runsas, hapan ja pehmeä. Maussa happamuutta, vadelmaa, laktoosia, vaniljaa ja suolaa. Oikein mukavan pehmeä ja hieman makea vadelmainen jälkimaku. Lähes vain sourihan tämä on, mutta kyllä sieltä taustalta välillä humalapelletit mukavasti muistuttavat itsestään. Oikein ryhdikäs sour.

Post author: JSJ
JSJ
4 years ago
Eye Of The Duck, England
3.9

Post author: Winzard
Winzard
5 years ago
Eye Of The Duck, England
3.7
19/02/19 tölkitettyä DEYA:n ja Verdantin Collab Sour IPAa testiin. Oluella tänään juotaessa ikää siis reilu kaksi viikkoa. Kyseessä on olut johon on käytetty vadelmaa, laktoosia, mantelia ja vaniljaa. Kuulostaa todella erikoiselta. Olut kaatuu lasiin marjaisan punaisena ja täysin sameana. Sormen korkea kuohkean kermainen vaahto nousee pinnalle. Tuoksusta löytyy kirpeän hapan vadelma, vanilja ja manteli helposti. Laktoosin tuoma makeus on myös aistittavissa. Raikas ja miellyttävä tuoksu kokonaisuutena. Maku on happaman mutta raikkaan vadelmainen, ja heti sen perään mantelin, vanilja ja laktoosin tuoma makeus pehmentää makupalettia mukavasti. Ilmeisesti manteli aiheuttaa jälkimakuun todella karvaisen maun, joka ei itselle ainakaan ole kauhean mieluinen. Makeus hieman tasoittaa tilannetta. Suutuntuma on todella paksu ja kuohkea. Alkoholi täysin piilossa. Todella erikoinen ja erillainen olut. Hyvä, kun pääsee sinuiksi kaikkien makujen kanssa. Onneksi mikään mauista ei ole yliampuva, ja kokonaisuus on pyöreän rauhallinen. 3,7 tähteä.

Post author: Damo B
Damo B
6 years ago
5.0
Fantastic sour beer. Limited edition colab from Deya and Verdant. You must pour into a glass to fully appreciate the colour of this beer. Head to Deya now to grab some Cans