Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Imperial Black 7.5%, Buxton Brewery Company Ltd, England
41 ratings
3.5
Imperial Black
7.5% Imperial / Double Black IPA
BIPA.

Reviews

Post author: Adamdfrench
Adamdfrench
@ Frenchies Craft Beer Emporium
4 years ago
Imperial Black, England
4.0
Tasty dark IPA. Little bit of a smokey flavour. Perfect for when you are in a once in a lifetime (hopefully) Pandemic. The strength reminds you that you are still alive despite your own government’s incompetence. Good beer

Post author: Fabian
Fabian
4 years ago
4.4

Post author: Paul "beardy" Butler
Paul "beardy" Butler
@ Taphouse
5 years ago
4.0
It's a bit hoppy!

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Tallinn Craft Beer Weekend 2019
5 years ago
4.0
TCBW 2019 Greippiä, lakritsaa, paahdetta, suklaata, kahvia, havua. Kuivattava. Mukava bipa.

Post author: Nick L
Nick L
5 years ago
4.0
Very nice. Strong tasting IPA with a smoky aftertaste.

Post author: Paul G
Paul G
5 years ago
4.5
Really nice. All the great qualities of a strong IPA, combined with the flavours of smokey chocolate of a porter.

Post author: Simon  M
Simon M
5 years ago
Imperial Black, England
3.8
Sweet tasting a hint of liquorice not to rich and malty enjoyable

Post author: Grey
Grey
@ Buxton Brewery
5 years ago
Imperial Black, England
3.5
OLUT: Imperial Black PANIMO: Buxton Brewery OLUTTYYPPI: BIPA MAA: Englanti VAHVUUS: 7,5% VÄRI (EBC): Kolanmusta (~70.0) KATKEROT (EBU/IBU): 82.0 TUOKSU: Hedelmäinen, kevyen paahtoviljainen. VAAHTO: Hennon paahdettu, ronskin oloinen, kolmen sormen mittainen, puolirunsaan pitsinen. GREY'S VIEW Mielenkiintoinen alkupuraisu. Kuivapaahtokahvinen ja lievän nokinen, kuivaviljainen, kuivagreippinen ja kepeän mandariinin taitteinen. Runko on puolilivakka, kirpakka, savumaisen oloinen, kuivattava. Loppuun nokisuus lisääntyy hieman ja mukaan astuu myös rukiinen häive sekä puunkuorisuus. MUUTA MAINITTAVAA: Imperial vahvuinen Black IPA. Mainio musta IPA, jota on mukava nautiskella hitaasti, vaikkapa laatu sikarin kanssa.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Buxton Brewery
5 years ago
Imperial Black, England
3.8
Black IPA on yksi mun lempityyleistä. En tiedä miksi niitä (kunnollisia) on niin harvoin saatavilla, mutta ehdottomasti ostan tai tilaan, jos vaan on mahdollista. Buxtonin Imperial Black on erittäin sysimustan värinen. Ei kyllä yhtään tummempi olut voisi olla. Tuoksussa tälle tyylille ominaisesti kitkerää greippiä, tummaksi paahdettua mallasta ja ihan pikkaisen savua. Maku on yllättävän pehmeä. Olin varautunut tuoksun perusteella paljon katkeroisempaan makuun. Savuisuus nousee enemmän esille, mutta ei liiaksi (tuhka). Jotain hyvin pientä marjaisuutta myös mukana. Lämmetessä sitruksen kitkeryys antaa kyllä hieman makuhermoille töitä, mutta kyllä tämä silti on hyvä esimerkki tälle oluttyylille. Odotin myös hieman kahvin vivahteita, mutta niitä en nyt saanut. Vertaan näitä BIPA-oluita aina To Ølin loistavan ihanan upeaan Black Malts & Body Salts -olueen, jonka makukokonaisuuteen tämä ei kyllä mitenkään pääse, vaikka ihan hyvä olut onkin. Noin 8 viikkoa sitten tölkitetty. 3.8/5.

Post author: Marcl90
Marcl90
5 years ago
2.0