Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Black Albert 13.0%, De Struise Brouwers, Belgium
94 ratings
4.0
Black Albert
13.0% Imperial Stout

Reviews

Post author: Ecjens
Ecjens
2 months ago
Black Albert, Belgium
4.0

Post author: Tortooni
Tortooni
3 months ago
3.7
Viinimäistä alkoholin tuntua. Melko pehmeä ja mehumainen runko. Alkuun meinaa siirappinen, portterimainen makeus hypätä silmille, mutta se kyllä haihtuu heti. Sen sijaan kielelle jää pyörimään todella tumma hapan- tai ruisleivän maku.

Post author: Igunator
Igunator
@ Hops & Hopes
6 months ago
Black Albert, Belgium
4.3
Tuossa katselin muiden arvosteluja tästä mustasta Albertista ja monet on kellaroineet tätä pitkäänkin ennen juomista. Tämä kyseinen pullo on pullotettu aika tasan vuosi sitten ja omasta mielestä on erinomaisessa kunnossa. Kaikin puolin laatutuote. Tuoksu on syvä, viinimäinen ja luumuinen. Lupaa hyvää. Maku on lakritsinen, kuivahko ja hapokas. Odotin enemmän makeutta, mutta onneksi sitä ei ole enempää. Runko on myös kevyempi kuin mitä odotin. Jälkimaku on kirpeä, hapokas ja lämmittävä, mikä näillä prosenteilla on odotettavissa. Oikein hieno juoma ja lajityypin mallioppilas.

Post author: Harala
Harala
@ De Bierliefhebber
6 months ago
Black Albert, Belgium
3.7
Vintage 2020, tällä kertaa muistin tarkastaa pullon pohjan ennen kaatoa, sakkaa oli melko reilusti. Tuoksu ja maku on itselleni ns. rukiinen, vaikka ruista ei ole käytettykään. Myös hiiva löytyy molemmista elementeistä. Varsinainen lakritsa jäi saavuttamatta, jos ei lasketa mukaan liiallista paahteisuutta, jota myös polttamiseksi saatetaan kutsua.

Post author: WarGik
WarGik
7 months ago
4.0

Post author: Daaf
Daaf
@ Brasserie Daaf
8 months ago
3.5

Post author: Nick'elle
Nick'elle
@ Chez Nick'elle
9 months ago
Black Albert, Belgium
3.3

Post author: ThOleS2
ThOleS2
10 months ago
3.8

Post author: Ilan
Ilan
10 months ago
4.0

Post author: Kaentiiä
Kaentiiä
@ De BierTonne
11 months ago
Black Albert, Belgium
4.0
2020 vintage, vuoden verran ollut itsellä varastossa Tuoksussa siirappia, suklaata, lakritsia, bourbonia. Maku paahteisen lakritsinen, pehmeä ja melko kevytkin. Prosentit tuntuvat lämpönä lopussa. Ehkä vähän liiankin pyöristyneen oloinen omaan makuun, mutta hyvä kuitenkin.