Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Mosaic Simcoe Double IPA 8.2%, Polly's Brew Co., Wales
8 notes
3.5
Mosaic Simcoe Double IPA
8.2% Imperial IPA / Double IPA
Mosaic Simcoe double IPA - brewed in Mold, North Wales

Avis

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Left Field Beer
5 years ago
Mosaic Simcoe Double IPA, Wales
3.5
Päälle 4 viikkoa tölkityksestä. Reilun sormen paksuinen valkea vaahto. Hieman utuinen tummemman keltainen dipa. Tuoksussa runsaimmin mehuista makeaa trooppista hedelmää (eniten ananasta ja hunajamelonia, sitten mangoa ja persikkaa), ruohoisuutta, yrttisyyttä ja kevyttä kukkaisuutta sekä kepeä vaalea ohraisuus. Maussa happaman mehuisaa sitrusta ja greippiä, reilummin pehmeää makeaa kypsää trooppista hedelmää (eniten ananasta ja hunajamelonia, sitten mangoa, persikkaa ja hieman raakaa banaania), kepeästi mustikkaa, yrttisyyttä, ruohoisuutta, kepeää mustaherukanlehteä ja kevyemmin havua, sekä mukavan maukasta ohraisuutta. Katkeroa aika kevyesti. Jälkimaku on happaman kuivahkon sitrusgreippinen ja kevyen makean ananasmehuinen. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen reilumman keskinkertaisella mehuisalla rungolla. ------------- Mielenkiintoinen kokonaisuus. Maut elävät lämpötilan mukaan. Humalat ovat isossa osassa tässä. Sopivan hapan sitrusgreippisyys ja makea trooppisuus kohtaavat toisensa. Mehuisa. Jotenkin ei silti mulle iske tämän dipan hedelmäcocktail ja sais olla vähän tuhdimpi.

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Panema
5 years ago
Mosaic Simcoe Double IPA, Wales
3.9
Ensimmäinen Loka Polly testiin. Lasiin kirkkaan pihkan väristä olutta. Vaahtoa syntyy n. sormen paksuudelta. Tuoksussa marjaisuutta kuten mustikkaa ja vadelmaa, karamellia, havuja, hedelmäisyyttä sekä hubba bubbaa. Pehmeän täyteläinen suutuntuma. Ei lainkaan vetinen. Vähäiset hapot ja katkerot. Maussa makeaa hedelmää, greippiä, greipin kuorta, mustikkaa, mansikkaa, hubba bubbaa, kauraaa ja mallasta sekä havuja. Alko puskee aavistuksen läpi.

Post author: Matty Taylor
Matty Taylor
@ Hopsters
5 years ago
Mosaic Simcoe Double IPA, Wales
3.8
Decent drop

Post author: Grey
Grey
5 years ago
Mosaic Simcoe Double IPA, Wales
3.0
OLUT: Mosaic Simcoe PANIMO: Loka Polly OLUTTYYPPI: DIPA MAA: Wales VAHVUUS: 8,2% VÄRI (EBC): Appelsiininkeltainen (-) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Ananaksinen, mandariininen. Kevyen raikas. VAAHTO: Kolmen sormen mittainen, saippuavaahtoinen. GREY'S VIEW Tasapainoisen oloinen heti alkuun. Hedelmäisyyttä löytyy ananaksen, ananaksenkuorisuuden, appelsiinin muodossa. Myös sitruunan, havuisuuden ja jostain syystä pullataikinamaisuuden häivettä kulkee sivussa. Hedelmäinen runko on puolitukeva ja kuitenkin runsaskatkeroinen ja pisteliäs jopa. Loppumaku on kypsähedelmäinen, runsastuntuinen, täyttävän havunneulainen. MUUTA MAINITTAVAA: Ei ole omaan makuun tämäkään Loka Polly. Maut ovat hieman tunkkaiset ja kokonaisuus sekava.

Post author: Helene F
Helene F
6 years ago
4.0

Post author: John T
John T
6 years ago
3.0
Strong fruit notes and a statifying bitter aftertaste

Post author: TC
TC
6 years ago
Mosaic Simcoe Double IPA, Wales
3.8

Post author: Karl G
Karl G
6 years ago
Mosaic Simcoe Double IPA, Wales
4.5
Good strong IPA. Great hop taste coming through. No head to speak of as it disappears quickly.