Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Bearski 5.5%, Hidden Springs Ale Works, United States
16 notes
3.8
Bearski
5.5% Berliner Weisse

Avis

Post author: Tukiopetuslapsi
Tukiopetuslapsi
@ Pien Iso Omena (SULJETTU)
5 years ago
4.2

Post author: Juha M
Juha M
5 years ago
3.9

Post author: Amppu
Amppu
6 years ago
Bearski, United States
4.0
Pirteä ja raikas. Punaisia viinimarjoja. Kirpsakka, olematta liian. Aavistuksen makea. Oikein kevyt ja hyvä.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Pien Shop & Bar
6 years ago
Bearski, United States
4.2
Päiväysleimasta ei saa selvää, mutta on tällä ikää vähintään 2kk. Sormen paksuinen tiiviihkö valkea vaahto. Sameahko hieman punertavan oranssinen berliner weisse. Tuoksu on runsaahkon pehmeän passionhedelmämehuinen, happaman kirpsakan limeinen, kepeän vadelmainen ja kukkainen, kepeän happamahkon makeahkon puna- ja mustaherukkamehuinen sekä kepeän vaalean makeahkon pehmeän maltainen. Suht pehmeä tuoksu. Maku on runsaahkon kirpeähkön ja happaman limemehuinen, runsaahkon suht raikkaan makeahkon passiohedelmämehuinen, kepeän ananaksinen ja persikkainen, kevyen vadelmainen, makean vehnä- ja kaurakeksinen, kepeän puna- ja mustaherukkamehuinen, kevyen raparperinen sekä pehmeän vaalean makeahkon muropohjapiirakkainen. Jälkimaku on happaman passion- ja herukkaisen marjamehuinen sekä kepeän makeahkon muropohjainen. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen keskinkertaisella pehmeän mehuisalla rungolla. Happamuutta jää kivasti ikeniin, ei kuitenkaan liikaa. ----------- Todella hyvä ja hieno maustettu berliner weisse. Passiohedelmä, lime ja punajuuri tuovat yllättävän kivan makumaailman, josta saa irti myös marjaisia makuja sekä muuta trooppista hedelmää. Mukavaa kirpeyttä ja happamuutta tässä, kuin olisi kirpeän karkin syönyt. Mallas on makeahkoa keksistä sekä muropohjaista. Pehmeää runkoa mukavasti 5,5%:iin. Kaikin puolin todella hyvä berliner weisse ja ihan parhaimpia mitä tästä tyylistä on tullut juotua.

Post author: Matti
Matti
@ Pien Shop & Bar
6 years ago
4.0
Hyvän makuinen! Korkea hinta rajoittaa, että tätä herkkua tulisi useasti hankittua.

Post author: Miikka K
Miikka K
@ Pien Shop & Bar
6 years ago
3.8

Post author: Miitre
Miitre
6 years ago
Bearski, United States
4.0
Ja mitä olisi Länskärin letkeimmän olutsmuglaajan (R) tuoma olut ilman toista samanmoista! Kiitosta vaan tästäkin. Kehuttua (ja kallista) berlineriä Pien-kaupasta. Lasiin kaatuu haalean punainen, oranssiin taittava olut vähäisellä vaahdolla. Tässä on vissiinkin punajuurta 😳 joten siitä kaiketi väri. Tuoksu on kirpeän happaman limeinen ja punaherukkaisen marjainen. Tiukka mehumainen tuoksu ilman sokeria. Miellyttävä. Suutuntuma on kevyt ja rapsakan raikas. Hiilihappoja vähäisesti, joka sopii tällaiseen kirpeään olueen ja tekee tästä erittäin hyvin juotavaa. Maku on sitruunainen ja kirpsakan limeinen. Passion myös hienosti mukana. Punajuurta en löydä kuin väristä ja ehkä hyvä niin. Punaherukkainen kirpeä mehuisuus. Todella hyvä ja tasapainoinen berliner. Helposti parhaita lajissaan, joita on tullut maisteltua. 4,1-4,2.

Post author: Casper L
Casper L
@ Pien Shop & Bar
6 years ago
5.0

Post author: Winzard
Winzard
@ Pien Shop & Bar
6 years ago
Bearski, United States
4.0
Jenkkiläisen Hidden Spring Alen ja Ruotsalaisen Brewskin collab. Kyseessä on Berliner, jossa on käytetty punajuurta, limeä ja passionhedelmää. Pien kaupalla oli tätä pieni erä myynnissä, ja kerkesin saamaan omani ennen kuin loppuivat. Lasiin olut kaatuu oranssinpunaisen värisenä ja aavistuksen utuisena. Vajaa sormen korkea vaahto nousee hetkeksi pintaan. Tuoksu on uskomattoman kirpeän raikas ja limeinen. Sitruunaa ja passionhedelmää taustalla. Oikein hyvä. Maku on kirpeän ja aavistuksen happaman limeinen. Kanelia ja pipareita löytyy mausta myös reilusti. Sitruunaa ja greippiä taka-alalla. Happoja juuri sopivasti. Suutuntuma on runsas ja aavistuksen kermainen. Melkoisen huikea Berliner. Varmasti paras tämän tyylin olut, jonka olen maistanut. Vahvat ja syvät maut, eikä tietoakaan vetisyydestä. Tätä menisi pari tölkkiä ihan tuosta vaan. 4,1 tähteä.

Post author: Tapio S
Tapio S
@ Pien Shop & Bar
6 years ago
3.7