Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Hops N' Sap Juicy IPA 8.0%, Captain Lawrence Brewing Company, United States
20 notes
3.8
Hops N' Sap Juicy IPA
8.0% New England IPA / Hazy IPA

Avis

Post author: Kevinmattsson3
Kevinmattsson3
2 years ago
3.5

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Boxbeers.com
5 years ago
Hops N' Sap Juicy IPA, United States
3.5
Ruotsalaisen Sigtunan ja yhdysvaltalaisen Caprain Lawrencen mehuinen yhteistyö-NEIPA. Citralla ja Mosaicilla tuplahumaloitu ja on panossa myös käytetty koivunlehtiä. Mikäs siinä. Tölkki auki ja lasista löytyy sameaa ananasmehun väristä NEIPAa. Tuoksu on lempeän makea, miedon citran sitruunainen ja humalainen. Limeä hieman. Makean sitruunainen maku ja lisäksi märkäruohoinen, ananaksinen, persikkainen, mutta etiketissä mainittu koivu ei kyllä maistu eikä kyllä edes tuoksu yhtään. No ehkä odotukset sen suhteen olivat ennemminkin juhannussaunassa kuin ”lisämausteena”. Ihan hyvä NEIPA, mutta aika perus sellainen. 3.8/5. Ehkä ikä tässä on vienyt jo isoimmat aromit jo pois. Päiväyksestä ei saa selvää, mutta on tämä varmaan noin 2kk vanhaa ainakin.

Post author: Hasse67
Hasse67
5 years ago
Hops N' Sap Juicy IPA, United States
4.0

Post author: Fahlsten
Fahlsten
5 years ago
4.0

Post author: Daniel P
Daniel P
5 years ago
4.0

Post author: Mjaowa
Mjaowa
5 years ago
3.7

Post author: Juuso A
Juuso A
6 years ago
Hops N' Sap Juicy IPA, United States
5.0
Aivan järkyttävän kova. Etenkin näin tuoreena. Kunnon raikas hedelmäpommi. Kukkaista ja makeaa ja raikasta. Suutuntuma kans aivan mahtava. Ei voi ku tykätä. 4.81/5

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Boxbeers.com
6 years ago
Hops N' Sap Juicy IPA, United States
3.9
Epäselvä merkintä tölkin pohjassa, joten toivotaan et ei olis kovin vanhaa. Valkea kevyt vaahto. Mehuisan samean samean keltainen neipa. Tuoksu on runsaan makean ja pehmeän tuoreen trooppisen hedelmäinen (runsaimmin ananasta, nektariinia, persikkaa, sitten aprikoosia, mangoa, appelsiinia), happaman terävähkön sitruksinen ja sitruunankuorinen, kevyen yrttisen ruohoinen sekä hieman koivuinen ja kepeän makean vaalean maltainen. Maku on tuoreehkon happaman sitruunamehuinen ja kuivahkon greippinen, ruohoisen yrttinen ja kepeän heinäinen, runsaan makean mehuisan trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, appelsiinia, aprikoosia, persikkaa/nektariinia), pehmeän kaurainen ja vehnäisen ohramaltainen. Katkeroa on kevyesti. Jälkimaku on happaman hedelmämehuinen. Suutuntuma on kepeän hiilihappoinen reilumman keskinkertaisella mehuisalla rungolla. ---------------- Maun puolesta ei ainakaan liian vanhaa ole vielä, ihan raikas edelleenkin. Hyvin mehuisa ja maistuva neipa. Selkeä tapaus. 8%:na voisi olla tuhdimpikin, kun nyt tuntuu sellaiselta 7%:lta, mutta sitten taas hyvin helppo juotava. Runkoa saisi olla vähän enemmän. Koivua on tölkin tietojen mukaan lisätty, mut en sokkona ainakaan huomaisi. Hyväähän tämä on näinkin. 3,9.

Post author: Hege
Hege
@ Systembolaget Haparanda
6 years ago
Hops N' Sap Juicy IPA, United States
3.5
Sameaa vaaleankeltaista olutta. Muodosti valkoisen parisenttisen vaahdon. Se laskeutui melko nopeasti, mutta jätti pitsiä kuitenkin melko runsaasti. Tuoksu on reilun sitruksinen. Lisänä mukavaa hedelmämehuisuutta. Kevyehkön oloinen suutuntuma. Keskitäyteläistä tavoitellaan. Maltillinen hiilihappotaso. Maku on sitruksinen, havuinen, pihkainen ja hieman katkeroinen. Jälkimaku tarjoilee samat maut. Lämpötilan noustessa hop burn -efekti nostaa päätään hienoisesti. Sitrusvetoista neipaa. 3.75 tähteä, mutta pyöräytän kuitenkin alaspäin, koska saisi olla paljon "mehukkaampaa".

Post author: Pete N
Pete N
@ Systembolaget Haparanda
6 years ago
3.5