Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Harris 5.0%, Treaty City Brewery, Ireland
38 ratings
3.4
Harris
5.0% American Pale Ale
Harris Pale Ale is a well-balanced, hop forward Pale Ale inspired by a Limerick Hell raiser. A generous helping of Cascade hops gives this tawny colored ale, a citrus/floral aroma and flavor. A blend of the finest Pale and Caramel malts gives a complex malt character while keeping the hops in the forefront.

Reviews

Post author: Noël Mammaire
Noël Mammaire
@ Budapest Beer Week 2023
11 months ago
Harris, Ireland
2.7

Post author: Pinja H
Pinja H
2 years ago
Harris, Ireland
4.0

Post author: Manjoe
Manjoe
3 years ago
3.0

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Pint Please Headquarters
3 years ago
Harris, Ireland
2.3
Saatu olut. Ruokajuomana alas. Tämän panimon etiketit ovat edelleen aivan kamalia. Eihän nyt oikeasti kukaan täysjärkinen aikuinen ihminen käytä missään tuollaista fonttia, eihän? Väri on hailakan ruskea ja tuoksu kesy, brittien pale alen tuoksuinen. (Ei todellakaan irti paljoa saa.) Maku on kevyt ja mauton, mutta toisaalta, kitkeryyttä ei ole myöskään, mikä on aina näissä kiva asia. No joo. Aika mitätön olut. Pöh.

Post author: Pelle
Pelle
3 years ago
Harris, Ireland
3.6
Mukava maukas pale ale saunomisen lomassa. Tuoksut jäi nyt tuoksuttelematta kun meni suoraan tölkistä.

Post author: jussisolja
jussisolja
3 years ago
Harris, Ireland
3.5
Nice color but the taste lacks depth and character. A bit plain and doesn't leave an impression. Label again works. Nothing to complain but nothing to get excited about.

Post author: Heinojii
Heinojii
3 years ago
Harris, Ireland
2.8
Uutta Treaty Cityä maistoon. Tölkin design särähtää silmiin hieman aikaisempaa vähemmän. Ehkä vihreä väritys on kokonaisuutena vähemmän räikeä kuin aikaimmat tuotteet. Lasiin kaatuu kuparinvärinen olut niukalla vaahdolla. Tuoksussa saaristolaisleipää, hunajaa ja pientä ruohoisuutta. Aika tasapaksu tuoksu. Makupuolella mennään alkuun vahvasti makealla maltaisuudella ja karamellisuudella jota lievä humalainen hedelmäisyys komppaa. Loppuveto taittuu kuitenkin vetiseksi yllättävän nopeasti joka laskee kokonaisvaikutelmaa suuresti. Ihan hyvä olut mutta tuo lopun vetisyys jäi häiritsemään.

Post author: Otso K
Otso K
@ Pint Please Headquarters
3 years ago
Harris, Ireland
2.3
Kolmas Treaty City maistoon. Lupauksissa on tasapainoista ja reilusti humaloitua olutta. Katsotaas -> Väri on ihan nätti, lähes kirkas ja meripihkan värinen. Aivan hitusen ruskea, vaalea vaahto laskee hiljalleen. Tuoksu vastaa väriä; perinteistä pihkaista ja karamellista aromia, sekä kepeää yrttisyyttä. Maku puolestaan on hieman hukassa. Saapi tuskassa pyöritellä suussa ja napsutella kieltä että jotain löytyy. Mietoa sitrusta, kuivempaa heinäisyyttä ja tasapaksua, osin jauhoistakin maltaisuutta. Hieman tunkkainen ja hiivainen jälkimaku. Vetinen kokonaisuus. Selvästi heikompi lenkki näistä kahdesta testipanimosta. En ostaisi uudestaan.

Post author: Lauri
Lauri
@ Pint Please Headquarters
3 years ago
Harris, Ireland
3.6
Kiitos Pintin pojille lähetyksestä! Viimeinen olut tältä panimolta maistoon: Etiketin ulkomuoto, väritys ja brändäys on mielestäni kohdallaan ja hyvin miellyttävä. Leikkisä, mutta samalla hyvin informatiivinen. Eikä mitään turhaa. Olut on kuparisenruskeaa ja kirkasta vähäisellä pienikuplaisella vaahdolla. Tuoksu on makean maltainen, siirappinen ja hunajainen. Maku on mukavan maltainen, makean siirappinen ja hunajainen, ruosteisen metallinen, kepeän hedelmäinen ja sopivan humalaisen katkera. Maut ovat miedohkot, mutta hyvät ja hienossa tasapainossa. Suutuntuma on kepeä ja juotavuus kunnossa. Maukas vetobisse, mutta toimii myös grilliruuan kanssa. Kokonaisuutena olut jatkaa hyvää ja laadukasta tekemistä ko. panimolta. Ei mitään ihmeellistä, mutta oikein maistuvia juontioluita. Ostaisin uudelleenkin.

Post author: Jiimies
Jiimies
@ Pint Please Headquarters
3 years ago
Harris, Ireland
3.4
Vaalea, kuparinen olki. Tuoksussa dänkkiä humalaa. Pehmeän rapsakka kärki, kuivan heinäistä ja semikatkeraa humalaa. Tanakka maltainen runko ja kuivaa katkeraa humalasta päälle. Jälkimaussa tasainen ja kuiva humala. Ulkonäkö panimon linjan mukainen, mutta alkaa tuo fontti tuntua pikkuhiljaa hieman tylsän lapsekkaalta. Yleisarvioinniksi sanottakoon kuivan katkera, helppojuontinen palikka. Meni saunan vilvoittelutauolla koko kannullinen huomaamatta!