Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Meneer de Uil - Glen Garioch 12.2%, Uiltje Brewing Co, Netherlands
8 notes
3.4
Meneer de Uil - Glen Garioch
12.2% Imperial Stout

Avis

Post author: Alex
Alex
3 years ago
3.6

Post author: Harala
Harala
@ De Bierliefhebber
3 years ago
Meneer de Uil - Glen Garioch, Netherlands
4.1
Tuoksussa hentoa savua, wiskitynnyriä ja kahvia. Maussa savuwiski ja tynnyri tulee paremmin esiin, mukana myös sulaata, kahvi jää hieman peiton alle. Jälkimaussa lakritsaa, paahteisuutta ja tammista kuivuutta.

Post author: Jarkko Jarkonjarkko
Jarkko Jarkonjarkko
@ Uiltje Brewery and Taproom
4 years ago
Meneer de Uil - Glen Garioch, Netherlands
2.8
Tilasin Uiltjelta postimyyntimällin josta uupui dr.raptorit kovan kysynnän vuoksi (joka on siis oikein kelpo olut). Sain vastineeksi tämän + sarjan muita vielä maistamattomia oluita.( Kiitos Uiltje).En siis välttämättä olisi näitä vahvempia stoutteja enää olisi halunnut maistaa tuon -mind your step-in jälkeen. Tämä luonnos kuitenkin hieman antaa taas uskoa. Toki on vahva joo, mutta tässä runsaasti sitä kermaisuutta mistä pidän näissä vahvoissa stouteissa. Hyvin vaivaton ja runsas maku. Vaikka tässä on korkea abv niin kokonaisuus pysyy alusta loppuun selkeänä, ei hyökkäävänä, siistinä makoisana stouttina.

Post author: Djoul
Djoul
4 years ago
3.5

Post author: Juski
Juski
@ Uiltje Webshop
4 years ago
Meneer de Uil - Glen Garioch, Netherlands
3.9
Viimein ja ansaitusti (niin kuin aina): L O M A! Sen kunniaksi hömpsyt viskiä ja olut. Erittäin tumman ruskeaa, oikeastaan voidaan puhua mustasta oluesta myös tämänkin kohdalla. Vaahtoa muodostuu sen verran, että sitä voi juuri ja juuri sellaiseksi kutsua. Nuhainen nenä löytää lasista ainakin tummia makeita hedelmiä, rusinaisia vivahteita, tummaa suklaata ja pehmeämpää kaakaota. Löytyyhän sieltä hieman ujonlaisesti myös viskisyyttä ja tynnyriä. Toki ei tuo viskikään mitään maailman vahvinta ole tuoksun suhteen. Suutuntuma ei mikään täyteläisin, mutta ajaa kyllä asiansa ja on sopivan pehmeän suunmyötäinen. Mutta ehkä kuitenkin yllättävän kevyt.. Mausta löytyy tummaa suklaata ja mallasta, hieman sitä viskisyyttäkin, hyvin kevyttä savuisuutta, mietoa kahvisuutta, mausteisuutta, hennosti vaniljaa (noh, kai se vanilja myös mauste on...nooh!).  Lisäksi mausta löytyy myös tummia hedelmiä, mistä tykkään itse! Jälkimaussa hiiltä, tynnyriä ja maanläheistä turvetta. Vaikka tässä voltteja onkin, niin se jää hyvin piiloon ja tämä onkin melko petollista..Varsinkin jos parittaa ko. viskin kanssa :D Kaiken kaikkiaan mukava olut, jossa on myös hetkeksi nautiskeltavaa, varsinkin viskin ystävälle! Pidän etenkin tuosta lopun turpeisuudesta.  Noh, toki kierolla tapaa tulee lapsuuden kodin turpeella lämmittäminen ja sen turvepölyn suusta sylkeminen urakan jälkeen… :D kaikkea kans. Pettymykseksi tämä olut jää kuitenkin hieman kevyeksi rungoltaan ja turhan simppeliksi. Mutta siitäkin huolimatta, suosittelen maistamaan jos kohdalle osuu!

Post author: Allu1000
Allu1000
@ Uiltje Webshop
4 years ago
Meneer de Uil - Glen Garioch, Netherlands
4.2
Viskitynnyrissä kypsytettyä imperial stouttia, jossa suklaata, kahvia ja vaniljaa, luvataan etiketissä. Ensipuraisulla löytyy heti suklaa ja kahvi, josta pikkuhiljaa tulee kevyt viskisyys. Vanilja jää aika pieneen rooliin. Melko kovat prossat tästä löytyy, mutta mausta sitä ei niin huomaa. Erinomainen IS tämä on. Uiltjella on kyllä hyvää tekemistä. Yhtään rosvosektoria ei ole vielä kohdalle osunut, päinvastoin, ainakin pale alet ja stoutit tuntuu olevan hyvin hallussa.

Post author: Alexis G
Alexis G
5 years ago
3.0

Post author: Beerzehnberg
Beerzehnberg
6 years ago
3.0