Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Mr. Manager 8.0%, Mikkeller Brewing San Diego, United States
15 ratings
3.7
Mr. Manager
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Reviews

Post author: Fjoakim
Fjoakim
@ Cervecería Freiburg
5 years ago
Mr. Manager, United States
3.0
Sabrosa Doble dry-hopped 8°

Post author: Sami S
Sami S
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
4.2

Post author: Miitre
Miitre
6 years ago
Mr. Manager, United States
4.0
Lyhyt arvio. Samea hedelmäinen imperial ipa, jossa karkkinen, hedelmäinen tuoksu. Aika kepeästi hiilihapotettu, joka tekee tästä helpon nauttia. Maku on kuitenkin hieman sekava - ei kuitenkaan kovin pahalla tavalla. Hyvää hedelmäisyyttä, mutta mukana vähän liikaa saippuaisuutta ja alkoholiakin tuuppaa vähän lävitse. Varsin jees kuitenkin. 3,75.

Post author: L4T3
L4T3
6 years ago
Mr. Manager, United States
4.0
Tuoksussa trooppista hedelmäisyyttä, havuja, sekä hiukan ruohoisuutta. Hedelmäisessä ja makeahkossa maussa persikkaa/aprikoosia, banaania, mangoa, kevyttä maltaisuutta ja pientä havuisuutta! Kevyehköä katkeroa runkoon nähden sopivassa balanssissa! Alkot täysin piilossa. Maukas, mutta ei valitettavasti erotu edukseen sen kummemmin.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Mr. Manager, United States
4.0
Todella hyvä nedipa. Taas. Kuivahumalointia, hedelmää. Petollisen helppoa juotavaa. Parempi kuin Stacks, häviää Resting Brew Facelle.

Post author: Janne K
Janne K
6 years ago
3.0

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Mr. Manager, United States
4.0
16.08.18. Mikkeller Beer Club 08/2018. Tölkin pohjassa 18163, eli helpommin kerrottuna kesäkuun tämän vuoden 12. päivä tölkitetty, eli noin 9 viikkoa sitten. 😆 Mikkeller San Diegon työstämä NE-tyylinen tuplasti kuivahumaloitu ölppönen. Tällä hetkellä pistekeskiarvo Untappdissa on 4.10, joten tokkopa tämä ainakaan huonoa ole. Sakka painui lasin pohjalle eikä häiritse juomista yhtään. Samea, oikeastaan läpinäkymättömän samea, tumman keltainen väriltään ja lasin pinnalle muodostui maltillinen höttövaahto. Tuoksussa, kuten pitääkin, on paljon kuivahumalaa sekä tropiikkia. Ei sinänsä mikään yllätys. Maistuuhan tämä hyvin maukkaalta. Kuivahumalointi antaa suuhun terävyyttä ja hedelmäisyys makeutta. Ananasta, appelsiinia ja vähän mangoa. Panimo on kyllä onnistunut tekemään tästä pehmeää kaiken puolin. Katkerotkin ovat todella maltilliset. Helppoa juotavaa. Alkoholi ei myöskään ilmoittele itsestään yhtään. Laadukas ja tasapainoinen 8% herkku Mikkeller SDltä. 4.2.

Post author: pepsii
pepsii
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Mr. Manager, United States
4.5
MBC 8/18 Oranssinkeltainen tupla IPA uuden englannin tyyliin Mikkeller San Diegosta. Melkoisen tuoretta, arvaan.Vaahto on sormen levyinen, vaaleahko ja nopeaan laskeva. Pientä pitsiä havaittavissa. Tuoksu on miellyttävän pehmeä hedelmänektarimainen. Trooppista hedelmäisyyttä; melonia, persikkaa, mangoa sekä sitruksisuutta; sitruunaa, mandariinia, appelsiinia. Vähän ruohoa vielä ja karamellista mallasta. Maku on juurikin niin hyvä kuin tuoksu antaa odottaa. Sopivan paljon trooppista hedelmäisyyttä ja pienempi määrä sitruksisuutta. Greippiä on todella miedosti ja katkerot on maltilliset. Suutuntuma on täyteläinen, marmeladisen tahmea ja lähes hiilihapoton. Nämä NeDIPAt, jotka ovat pehmeitä ja maltillisen katkeria, ovat pelottavan helppoja juotavia prosenteista huolimatta. Tässä 8%. Mielellään vertaa samassa beer clubin satsissa tulleeseen Veilin Green Ferrariin, joka oli myös katkeroiltaan maltillinen. No ei tämä paljoa huonompi ole, joten annetaan samat tähdet. Olis tietty voinu laittaa edelliselle täydet. Turha jossitella. Näillä mennään.😁

Post author: Pentti N
Pentti N
6 years ago
4.0

Post author: Otso K
Otso K
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Mr. Manager, United States
3.9
Päiväkaljalla tulilla. Hazya oranssihkoa Tupla NEIPA:a. Tuoksu on ehkä yllättävänkin mieto, jonkin verran kirpsakkaa sitrusta, verigreippiä, vesimelonia ja persikkaa. Kaunis valkoinen vaahto viipyy hetken oluen pinnalla. Maku on tyylisuunnan mukainen. Makean trooppishedelmäinen, mango-persikkainen ja ananaksinen. Suutuntuma on kermaisen pehmeä ja melko hiilihapoton. Helppo. 8% ei juuri tunnu. Laadukasta ja sinänsä virheetöntä olutta. Omasta mielestä tämä täyttää "perus NEIPA:n" kriteerit aika hienosti. Tai itse ainakin ymmärrän Uuden Englannin IPA:t juuri tällaisena. Kuitenkin näin vahvana odotin hieman enemmän. Paranee lasin tyhjentyessä. 3.9