Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Stacks of Haze DDH 8.4%, Mikkeller Brewing San Diego, United States
12 notes
3.8
Stacks of Haze DDH
8.4% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Winzard
Winzard
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Stacks of Haze DDH, United States
4.0
MBC 08/2018 Kovin kehuttua Mikkeller SD:n DDH NEDIPA:aa. Päivämäärää ei ole, mutta on varmasti melko tuoretta. Lasiin olut kaatuu kirkkaan ja vaalean keltaisena. Todella mehuisan sameana ja upeana. Puolen sormen korkea vaahto nousee hetkeksi pintaan. Upea trooppishedelmäinen tuoksu, jossa sitrus ottaa eniten roolia. Appelsiiniä, sitruunaa, greippiä ja aavistus mangoa ja persikkaa. Kuivahumaloinnin tuoksu on taustalla mietona. Maku on kuivahko, huikean tuoremehumainen, reilun trooppishedelmäinen ja aavistuksen katkera. Tuoksusta tuttua appelsiinia, sitruunaa, greippiä ja mangoa on mukana. Kuivahumalonti on reilusti esillä, ja on aavistuksen karkea. Alkoholi on erittäin hyvin piilossa. Juuri niin hyvää kuin odotinkin tämän olevan. Harvoin Mikkeller pettää näiden kanssa. 4,1 tähteä.

Post author: pepsii
pepsii
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Stacks of Haze DDH, United States
4.0
Oi oi miten tämä oli jääny kylmäkaapin perukoille. Mikkeller beer club 8/18. Näemmä kesäkuun lopussa tölkitetty eli pari kuukautta vanhaa. Keltainen, samea, mehuisan näköinen ja runsaalla vaahdolla varustettu tuplahumaloitu uuden Englannin tuplaIPA. Vaahto laskeutui pian ja pitsiä jäi vähän, epämääräisesti reunoille. Tuoksu on mehuisan soseisen hedelmäinen; ananas, mango, appelsiini, lisänä sitrukset ja havut sekä mallas vaalean paahtoleipäinen. Maku on hedelmäinen, samat hedelmät kuin tuoksussa. Kunnon pelletit maistuu. Sitrukset, greippi ja havu on tasapainottamassa katkeruutta. Jälkimaku on kuiva ja pihkainen. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja melko runsaan hapokas. Pari kuukautta ei liene hirveesti vielä huonontaneet makua. Varsin tyylikäs mehuisa herkku.

Post author: Viltzu
Viltzu
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Stacks of Haze DDH, United States
4.2
Tuoksu on tuoreen sitruksinen, hiukan mangoinen ja persikkainen. Maku reilusti humalainen ja hedelmäinen: greippiä, ananasta, melonia, mentholimaista humalapellettiä. Aika hyvä juotavuus vaikka prosentteja löytyy. Yksi luottopanimoista ehdottomasti...

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Stacks of Haze DDH, United States
4.4
Mikkellerin beer club 08/18. 27.6 tölkitetty ja nautittu 18.8 eli 7,5 viikkoa tölkityksestä. Kevyt valkea vaahto. Vaalean oranssinen mehuisan samea ddh dipa. Tuoksu on runsaan makean ja pehmeän mehuisan soseisen kypsän trooppisen hedelmäinen (appelsiinia, mangoa, aprikoosia, ananasta, persikkaa, hieman cantaloupea ja kiiviä), kevyen marmeladinen, kepeän happaman sitruunainen, kepeän kukkainen sekä yrttisen ruohoinen ja kevyen paahtoleipäinen. Upea (dipamainen) hedelmäisyys tässä. 😍 Maku on runsaan happaman ja kuivaavan kirpeän sitruunamehuinen ja hedelmälihaisen greippimehuinen, runsaan pehmeän makean mehuisan ja soseisen trooppisen hedelmäinen (eniten happamahkoa appelsiinia, sitten makeampaa ananasta, mangoa, persikkaa, aprikoosia), humalaisen yrttinen ja ruohoinen, sekä tummemman paahtoleipäisen maltainen. Katkeroa on reilusti. Jälkimaku on kuivan happaman sitrusgreippinen ja makeahkon appelsiinisen hedelmämehuinen, kepeän yrttisen ruohoinen ja kevyen leipäisen maltainen. Suutuntuma on kirpsakan runsaahkon hiilihappoinen keskitäyteläisellä pehmeän mehuisalla rungolla. ------------------------ Kokonaisuutena aika hapan ja kuiva sitrusgreippinen ddh neipa, jossa erittäin miellyttävä makean pehmeä trooppinen hedelmäisyys. Katkeroa yleisesti neipoihin nähden aika reilusti. Dipoille tyypillinen appelsiinisuus on selvästi läsnä. Mallas jää aikalailla varjoon, mut on taustalla. 8,4% huomaa sellaisena vahvuutena, mut alkoholi ei maistu. Haastavampi neipa, mut erittäin hyvä. 4,4.

Post author: Buma
Buma
6 years ago
Stacks of Haze DDH, United States
3.5

Post author: Miitre
Miitre
6 years ago
Stacks of Haze DDH, United States
4.0
Hyvä nedipa. Tasapainoinen. Mutta makumaailmaltaan snadisti turhan laiha. Tosi hyvä silti. 3,9-4,0.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Stacks of Haze DDH, United States
4.0
Todella hyvä dipa. Tuoksu huumaava. Maku ei aluksi niinkään. Lämmetessä olut aukeaa ja lopulta todella herkku. Arvosana heilui pitkään 3,5-4,0 välillä. Lämpenemisen myötä vakiintui selkeään 4. Ei kannata aloittaa tätä jääkaappikylmänä.

Post author: Otso K
Otso K
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Stacks of Haze DDH, United States
4.6
Suomujoella puhelinverkkojen selän takana nautittu olut. Ei pidempää arviota, mutta pidin todella paljon tästä. Äärimmäisen raikas ja hedelmäinen. Mahtavan rapsakasti humaloitu. Humalat tuoksuu ja maistuu tuoreena sekä huumaavana. Todella tasapainoinen ja styge herkku! 4.6

Post author: Sami S
Sami S
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
3.5
Kellertävän oranssi hazy. Mukavan sitruksinen aromi. Hieman pistävä. Maku on vahvasti humaloitu, ihan hiukan hiivainen.

Post author: Janne L
Janne L
6 years ago
3.5
Loistavaa.