Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Mash & Coconut (2017) 13.0%, The Bruery, United States
35 ratings
3.9
Mash & Coconut (2017)
13.0% Imperial Brown Ale
Imperial brown ale aged in bourbon barrels with toasted coconut This is our bourbon barrel-aged imperial brown ale, Mash, stretching to new levels. Mash & Coconut features nearly 400lbs. of toasted coconut per batch, which ratchets up the complex, native coconut character and complements the oaky and vanilla notes that are imparted to the beer as part of its extensive maturation in bourbon barrels.
IBU: 22
Barrel aged

Reviews

Post author: Jesse M
Jesse M
13 days ago
Mash & Coconut (2017), United States
4.4
Jotenkin kesänen ilta ja huolettomuus pisti mielihalut imperial brown alen suuntaan ja lasissa myös siltä näyttää. Oijoi, vasta 12+ astetta, ja tuntuu, että lähtee lentoon vasta puolen tunnin päästä ekan maiston jälkeen. Ootellaas. Joops, tasoittui hapokkuus ja pyöreys, kun sai lämpöä. Rungon suhteen ei suuria muutoksia, täyteläistä kyllä, mutta enempi voisi olla tahmaavuutta. Ekan maiston jälkeen maussa ei muutoksia, mutta voimakkaampaa aromia tottakai. Toffeeta, karamellia, kepeää paahteisuutta ja makeutta. Sokeriruokoa. Koko illan valssi. Ei tarvi olla sen kummempaa päivää, että voi nauttia hyvää ölppää. 4,4/5.

Post author: Eemil L
Eemil L
@ Alko Prisma Itäharju
1 month ago
Mash & Coconut (2017), United States
4.0
Nestemäistä kookos-suklaata, jossa vivahde kahvia ja vaniljaa. Hyvä tynnyrisyys löytyy kanssa, sekä pieni paahteisuus. Makea runko on paksu ja täyteläinen.

Post author: Leif C
Leif C
@ Alko Länsikeskus Turku
2 months ago
4.0
Ripauksen verran nopeastilaskevaa luonnonvalkoista vaahtoa kirkkaan tummanpunaruskean oluen yllä joka tuoksuu makean kookoksisen tammisen bourbonisen paahteisen maltaiselle ja maistuu makean bourbonisen tammisen kahvisen paahteisen kookoksisen lämmittävän alkoholisen maltaiselle, neljä bojoo. PE: ei ole. Pullotettu: 2017.

Post author: Juho
Juho
@ Skaal Turku
2 months ago
2.1

Post author: Teemu V
Teemu V
2 months ago
3.5

Post author: Olutmasteri
Olutmasteri
9 months ago
3.6

Post author: Derity
Derity
9 months ago
4.2

Post author: HarriL
HarriL
@ Alko Verkkokauppa
10 months ago
Mash & Coconut (2017), United States
5.0
Paras Brown Ale tähän mennessä

Post author: Waldo
Waldo
10 months ago
4.2

Post author: Mikko P
Mikko P
1 year ago
3.8