Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
DIPA Citra Centennial 8.5%, Cloudwater Brew Co., England
9 ratings
3.8
DIPA Citra Centennial
8.5% Imperial IPA / Double IPA

Reviews

Post author: JSJ
JSJ
4 years ago
4.0

Post author: Mikael M
Mikael M
4 years ago
4.5

Post author: Mika M
Mika M
@ Mikkeller & Friends Bottle Shop
4 years ago
4.5

Post author: Antti K
Antti K
@ Mikkeller & Friends Bottle Shop
4 years ago
4.5

Post author: L4T3
L4T3
4 years ago
DIPA Citra Centennial, England
4.0
Tuoksussa sitruksisen hedelmäisyyden lisäksi, hieman ruohoisuutta, sipulia, ripaus dänkkiä ja hiukan maltaisuuttakin! Makeahkon ”tahmainen” maku, jossa appelsiinia/mandariinia, greippistä happamuutta, mangoa, viinirypäleitä, kevyttä leipäistä maltaisuutta ja hentoa havuisuutta! Pehmeä ja paksu suutuntuma. Centennialin (joka näköjään edelleen yksi inhokki humalista) erottaa, mutta ei onneksi ota tässä oluessa kovin dominoivaa roolia. Varsin kelvollinen pilvivesi... tai -mehu tämäkin!

Post author: Jirka
Jirka
4 years ago
DIPA Citra Centennial, England
4.0

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Left Field Beer
4 years ago
DIPA Citra Centennial, England
4.5
18.08.18. Kaksi viikonlopun edellistä Cloudwateria oli todella hyviä, joten ei kahta ilman kolmatta. 😜 Lasista kaadon jälkeen löytyi tumman keltaista DIPA-mehua. Hiivapallerot laskeutui pohjalle nopeasti - yhtä nopeasti kuin vaahto nousi ja laski. No sai ainakin lasin helposti täyteen. Tuoksussa ovat humalat reippaasti taasen esillä. Tällä kertaa sitrusraikkauden tilalle on tullut syvempiä tuoksuja sekä kypsempiä trooppisia hedelmiä. Hyvin DIPA-mainen vahva hedelmäinen tuoksu. Maku on yllättävän kevyt, sellainen helppo olut, vaikka prosentit onkin päälle 8. Lämmittää poskia vaikka ei alko juuri maistukaan. Happoja on todella vähän. Hedelmäistä tropiikkimakeutta löytyy, mutta onhan tämä silti todella tuhti tapaus. Tasapainoinen. Samalla pelottavan helppo nautintoaine, joka on myös aikasta muhkea maultaan. Oivallinen DIPA ja ehdottomasti jälleen laadukas Pilvivesi. Tölkitetty 15.06.18, parasta ennen 10.08.18 ja hyvää ennen 05.10.18. Nautittu siis 9 viikkoa vanhana. Loistava DIPA! Iso suositus! 4.3. pisteet.

Post author: orson
orson
@ Hop Burns & Black
4 years ago
DIPA Citra Centennial, England
4.4
Tuoksussa happamuutta, mangoa ja sitrusta. Suutuntuma matala hiilihappoinen, runsas ja pehmeä. Maussa makeutta, sitrusta, persikkaa, happamuutta ja kirpeyttä. Jälkimaku makean greippinen. Todella onnistunut veto taas Cloudwaterilta.