Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Critical+ 4.2%, Gross, Spain
11 ratings
3.2
Critical+
4.2% Session IPA

Reviews

Post author: Tomi H
Tomi H
4 years ago
2.0

Post author: Wee P
Wee P
4 years ago
Critical+, Spain
3.1
No niin...pisteet erilaisuudesta. Maku jäi itseasiassa hieman hämärän peittoon, että miltäköhän tämä lopulta maistuikaan. Avainsanoja hapokkuus, kirpeys/katkeruus, pihka ja terva, yrtit ja rypäleet...Erikoinen sekoitelma, yksi riitti mainiosti.

Post author: Jape R
Jape R
@ K-Citymarket Lielahti
4 years ago
3.0

Post author: Winzard
Winzard
4 years ago
Critical+, Spain
3.0
Baskimaan session IPA:a, joka on jakanut mielipiteet kovasti. Lasiin kaatuu kullankeltaista ja lähes läpinäkyvää olutta. Melkein parin sormen korkea vaahto nousee pinnalle, mutta laskee nopeasti. Tuoksu on raikkaan trooppishedelmäinen. Greippiä, sitruunaa ja mangoa. Maku on sangen erikoinen. Mukana on toki hedelmää reilusti, ja katkeroitakin on jälkimaussa. Keskellä on mukana paljon havuja ja pihkaa, jotka johtuvat oluessa olevista terpeeniöljyistä. Jokainen voi googlettaa itse mitä ne ovat, mutta aavistuksen erikoinen sivumaku oluessa on. Oikein mukavan makuinen session IPA, joka kaipaa hieman lisää potkua. 3,2 tähteä.

Post author: pepsii
pepsii
@ Pien Iso Omena (SULJETTU)
4 years ago
Critical+, Spain
2.5
Session IPAa Baskimaalta. Kullankeltainen ja kirkas olut ja vaahtoa tuli varmaan neljän sormen verran. Nopeasti kyllä laski ja jätti epämääräistä pitsiä sinne tänne. Flunssaa tuppaa olemaan, etten saa tuoksusta muuta kiinni kuin mintun, sitruksen ja yrtin/ruohon/pilven. Kummallinen yhdistelmä, tai varsinkin toi minttu ja yrtti. Suutuntuma on kevyt ja rapsakan hiilihappoinen. Maku on jotenkin omituinen, vähän kuin home maistuisi. On todella yrttinen ja pihkainen, mikä johtuu lisätyistä terpiineistä. Vähän on pakollisia sitruksia ja greippiä. Aika omituinen, ei ihan valtavirran IPA. Tulee mieleen joku yskänlääke ja tai joku yrttinen terveysjuoma.

Post author: Porterhouse
Porterhouse
4 years ago
3.5

Post author: Monni
Monni
@ Oluthuone Kuikka
4 years ago
Critical+, Spain
4.5

Post author: Tombarasso
Tombarasso
4 years ago
4.0
Helsingin Pien kaupasta suosittelivat tätä ja ei nyt ihan ojaan ajanut myyjän vinkki. Rapea, hapokas, terävä. Greippiä ja humalaa yhdistettynä kevyeen pihkaisuuteen. Vahva pitkä jälkimaku, joka korostaa tämän oluen laatua. Tosi hyvää.

Post author: Pispalan Panimo
Pispalan Panimo
@ Pien Iso Omena (SULJETTU)
4 years ago
3.0
Sopivan maltainen ja hyvin humaloitu IPA. Maussa erityisesti korostuu pihkaisuus, mikä ei yllätä tölkin kyljen perusteella. Mielenkiintoinen tuulahdus vaikka ei aivan hitti.

Post author: Tuukka P
Tuukka P
4 years ago
Critical+, Spain
3.0
Viime viikon SOPP Shopista tarttui mukaan Espanjalaista tosikriittistä Sessio IPAa. Kevyttä, kuten odottaa sopiikin, sitrusta, ananasta, pikkuisen katkeroakin lopussa. Aika simppeli hellejuoma, ajaa asiansa.