Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Critical+ 4.2%, Gross, Spain
15 betyg
3.1
Critical+
4.2% Session IPA

Recensioner

Post author: Tomi H
Tomi H
5 years ago
2.0

Post author: Wee P
Wee P
5 years ago
Critical+, Spain
3.1
No niin...pisteet erilaisuudesta. Maku jäi itseasiassa hieman hämärän peittoon, että miltäköhän tämä lopulta maistuikaan. Avainsanoja hapokkuus, kirpeys/katkeruus, pihka ja terva, yrtit ja rypäleet...Erikoinen sekoitelma, yksi riitti mainiosti.

Post author: Laku
Laku
5 years ago
3.0
Tämähän on tällainen sitruksinen ja trooppisen hedelmäinen kuivahumaloitu session ipa. Myyjän mukaan myös tölkkissä näkyvä hamppu pitäisi tässä maistua vaikka sitä ei sinänsä tässä olekaan, mutta sillä osastolla olen täysi amatööri joten en osaa asiasta sanoa juuta enkä jaata. Oluessa humalointi sen sijaan maistuu kyllä kivasti vaikkei tämä ny niin kovin humaloitu tai maltainen ipa ole. Tämähän on sellanen ihan kelpoinen kevyt session mutta tämän tekeleen suurin ongelma on tämä julmetunmoinen hiilihappo, olut vaahtoaa suussakin siinä määrin et tuntuu kun joisi vaahtoa.

Post author: Koykka
Koykka
@ Oluthuone Kuikka
6 years ago
3.0

Post author: Jape R
Jape R
@ K-Citymarket Lielahti
6 years ago
3.0

Post author: Winzard
Winzard
6 years ago
Critical+, Spain
3.0
Baskimaan session IPA:a, joka on jakanut mielipiteet kovasti. Lasiin kaatuu kullankeltaista ja lähes läpinäkyvää olutta. Melkein parin sormen korkea vaahto nousee pinnalle, mutta laskee nopeasti. Tuoksu on raikkaan trooppishedelmäinen. Greippiä, sitruunaa ja mangoa. Maku on sangen erikoinen. Mukana on toki hedelmää reilusti, ja katkeroitakin on jälkimaussa. Keskellä on mukana paljon havuja ja pihkaa, jotka johtuvat oluessa olevista terpeeniöljyistä. Jokainen voi googlettaa itse mitä ne ovat, mutta aavistuksen erikoinen sivumaku oluessa on. Oikein mukavan makuinen session IPA, joka kaipaa hieman lisää potkua. 3,2 tähteä.

Post author: pepsii
pepsii
@ Pien Iso Omena (SULJETTU)
6 years ago
Critical+, Spain
2.5
Session IPAa Baskimaalta. Kullankeltainen ja kirkas olut ja vaahtoa tuli varmaan neljän sormen verran. Nopeasti kyllä laski ja jätti epämääräistä pitsiä sinne tänne. Flunssaa tuppaa olemaan, etten saa tuoksusta muuta kiinni kuin mintun, sitruksen ja yrtin/ruohon/pilven. Kummallinen yhdistelmä, tai varsinkin toi minttu ja yrtti. Suutuntuma on kevyt ja rapsakan hiilihappoinen. Maku on jotenkin omituinen, vähän kuin home maistuisi. On todella yrttinen ja pihkainen, mikä johtuu lisätyistä terpiineistä. Vähän on pakollisia sitruksia ja greippiä. Aika omituinen, ei ihan valtavirran IPA. Tulee mieleen joku yskänlääke ja tai joku yrttinen terveysjuoma.

Post author: Porterhouse
Porterhouse
6 years ago
3.5

Post author: Monni
Monni
@ Oluthuone Kuikka
6 years ago
Critical+, Spain
4.5

Post author: Tombarasso
Tombarasso
6 years ago
4.0
Helsingin Pien kaupasta suosittelivat tätä ja ei nyt ihan ojaan ajanut myyjän vinkki. Rapea, hapokas, terävä. Greippiä ja humalaa yhdistettynä kevyeen pihkaisuuteen. Vahva pitkä jälkimaku, joka korostaa tämän oluen laatua. Tosi hyvää.