Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Fierce Pina Colada Scream 6.5%, Fierce Beer Ltd, Scotland
13 ratings
3.6
Fierce Pina Colada Scream
6.5% American Pale Ale
Ice cream pale ale

Reviews

Post author: Laurent_AnotherDay
Laurent_AnotherDay
@ Craft Beer Bottle Shop
5 years ago
Fierce Pina Colada Scream, Scotland
4.5
Au nez on croit vraiment qu'il s'agit du célèbre cocktail ! En bouche ça se confirme avec ces arômes d'ananas, vanille, noix de coco... C'est bluffant! Brassée avec de la crème glacée il me semble... Une belle canette rouge et noir comme j'aime en plus ! 👍

Post author: Eli P
Eli P
5 years ago
4.5

Post author: Untamoks
Untamoks
5 years ago
1.2
Liian kaukana oluesta.. kookos ja ananas oluessa ei toimi mulle..

Post author: Stef91
Stef91
5 years ago
3.5
Coconut and pineapple notes

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ BrewDog Edinburgh Cowgate
6 years ago
3.0
Fierce Small batch edition 10.0 Hyvin vähäinen vaahto. Osin hiutaleinen osin pyörteinen hiivaisuus. Täytyy jättää hetkeksi laskeutumaan. Väri lämmin oranssi. Tuoksu voimakkaan vaniljainen, toffeinen, kookoksinen, jäätelöinen. Tuoksu siis nimen mukainen, jäätelö pale ale, humala tosin ei tuoksussa. Maku kyllä ananaksinen, hitusen pippurinen, humalat nousee hyvin. Appelsiinia, vaniljaa, kuivattua mangoa. Tiikerijäätelömäinen. Humalan katkerot nouseee muiden elementtien jäljessä. Pippuri nostaa päätään aavistuksen lopussa. Hedelmäinen makeus vallitsee. Mielenkiintoinen kokemus! On kyllä nimensä mukainen. On kiva coladaa ja on jäätelöä. Ei tämä missään nimessä pahaa ole, mutta ei suosikkinsa. Yllätti positiivisesti. Yllättävän hyvä todella!

Post author: Rompsa
Rompsa
6 years ago
3.0
Hyvin mielenkiintoista. Hauska jäätelön fiilis jota jää vähän etsii. Yrittää väkisin saada siitä enemmän jäätelöä ja bissestä vielä kylmenmpää.

Post author: etikettimuija
etikettimuija
@ BrewDog Webshop
6 years ago
4.0
No HUHHUH kyl o Pina Coladaa. Suutuntuma on tosi paksu ja kermainen (joten jätski toimii), pina colada maistuu ja SILTI tää on bissee samaan aikaan – mitä helvettiä. Siis aivan ku pina colada jätski oltais sulatettu ja sen sekaan oltais kaadettu jotain hyvää olutta ja sit miksattu. Tosi hämmentävää, tosi hyvää! Tuoksu ja maku siis todella autenttisia, jos ei käynyt vielä selväksi! Oon vähän rajoilla, että tykkäänkö tästä etiketistä vai en. Se kiinnitti kyllä huomion, mutta tässä oltaisiin voitu lähteä todella erisuuntaan tän kanssa. Fonttivalinnoista tykkään. Overall simple, but maybe too simple.

Post author: Simo L. Enko
Simo L. Enko
@ BrewDog Webshop
6 years ago
Fierce Pina Colada Scream, Scotland
4.2
Hieman sameaa, vaaleanoranssia olutta kaatuu lasiin. Ilmavaa vaahtoa nousee parin sormen paksuudelta ja se laskee hiljalleen. Johan on huumaava tuoksu. Hyvin autenttinen pina colada. Tuore ananas ja kermainen kookos hyvin voimakkaina. Aivan mahtava tuoksu. Keskipaksu runkoinen. Suutuntumassa on jotain hassua, outo pitävyys. Kohtalaisen voimakas hapotus. Voimakkaan ananaksinen, kookoksinen, pehmeän maltainen olut. Yllätyin, kuinka hyvin maltaat istuvat tähän kokonaisuuteen. Mukavan raikas, mutta samalla kermaisen pehmeä ja makea. Jälkimaun lopussa hieman ikävä, metallinen maku. Etiketti ei oikein kuvasta olutta, mutta on muuten tyylikäs ja hieno, varsinkin värimaailmaltaan. Johan oli erilainen olut. Pina colada saatu hyvin autenttiseksi ja maltaat, sekä humalat istutettua hienosti joukkoon. Vallan mainio kokonaisuus. Ulkonäkö: 4,2/5,0 Tuoksu: 4,5/5,0 Tunne: 3,9/5,0 Maku: 4,2/5,0 Etiketti: + Kokonaisarvosana: 4,2/5,0

Post author: Aki K
Aki K
6 years ago
Fierce Pina Colada Scream, Scotland
4.0

Post author: Matteokop
Matteokop
@ Chez Allmark
6 years ago
Fierce Pina Colada Scream, Scotland
4.5