Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Patrons Project 14.01 Obelisk 5.7%, Northern Monk Brew Co., England
5 ratings
3.6
Patrons Project 14.01 Obelisk
5.7% India Pale Ale

Reviews

Post author: Ds777
Ds777
@ Honest Brew
6 years ago
Patrons Project 14.01 Obelisk, England
Really hazy yellow color with slightly off-white head. Aroma is juicy, tropical, really fruity with mango and ripe peach notes. Taste is also really fruity and juicy with dank hops and citrus rind bitterness on the finish. Medium body and carbonation. Really nice, juicy IPA

Post author: Matteokop
Matteokop
@ Chez Allmark
6 years ago
Patrons Project 14.01 Obelisk, England
4.5

Post author: Viltzu
Viltzu
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Patrons Project 14.01 Obelisk, England
4.1
Raikkaan makean trooppishedelmäinen tuoksu. Ja makukin erittäin hyvä: persikkaa, hunajamelonia, passionhedelmää, greippiä, havumetsää, hieman herukkaa. Todella helppo juotava. Hyvä olut.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Patrons Project 14.01 Obelisk, England
4.0
Päiväykseen 3kk. Sormen paksuinen valkea kuohkea vaahto. Oranssihtavan tummahkon keltainen tdh pale ale. Tuoksu on runsaan makeahkon mehukkaan pehmeän trooppisen hedelmäinen (reilusti mangoa ja persikkaa, sitten kepeästi aprikoosia ja appelsiinia, kevyemmin cantaloupea ja ananasta), kepeän happamahkon greippinen, humalaisen ruohoinen ja kevyen yrttinen sekä hieman makean kaurakeksinen. Maku on runsaahkon happaman kuivaavan mehuisan greippinen ja yrttinen, makeahkon pehmeän mehuisan trooppisen hedelmäinen (mangoa, appelsiinia, aprikoosia, kevyesti persikkaa ja ananasta), maukkaan kauraisen ja ohraleipäisen maltainen sekä Katkeroa on suht reilusti ja pysyy pitkään. Jälkimaku on kuivahkon happaman greippinen, kevyen hedelmämehuinen ja humalaisen yrttinen. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen keskinkertaisella pehmeän mehuisalla rungolla. Northern Monkilta jälleen hyvä suoritus. Upea tuoksu ja sitten maussa katkeroa ja kuivuutta reilusti, joka yllätti tuoksuttelun jälkeen, kun odotti neipa-tyylistä runsasta mehuisuutta myös mausta. Vähän kaksijakoinen fiilis, kun toisaalta olisin toivonut tuota tuoksun pehmeää mehuisuutta myös makuun, mutta toisaalta tämä katkeroisempi versio on myös mukava. Ehkä tuo humalointi meni vähän yli. Tdh taitaa tarkoittaa triple dry-hoppedia, joka etiketissä oli. 3,8.

Post author: Simon  M
Simon M
6 years ago
Patrons Project 14.01 Obelisk, England
4.0
Lovely IPA mango citrus lovely blend of hops not as dank and sticky as sat a verdant or cloudwater but worth a try