Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Puddin' Pop 10.0%, Mikkeller Brewing San Diego, United States
5 notes
3.6
Puddin' Pop
10.0% Imperial Stout

Avis

Post author: L4T3
L4T3
5 years ago
Puddin' Pop, United States
4.2

Post author: pepsii
pepsii
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Puddin' Pop, United States
4.5
Mikkeller beer club 7/18 Aivan tummanruskea imperial stout ja melko mitätön beige vaahto. Liian kylmää vielä, antaa lämmetä. Tuoksussa paljon paahteisuutta, maitosuklaata, fariinisokeria ja aavistus tummaa kahvia. Maku on erittäin makean fariinisokerinen, palaneen karamellinen, maitosuklainen, pehmeän tuoreen kahvinen. Jälkimaku on myös tosi makean karamellinen ja ihan aavistuksen katkeroinen. Suutuntuma on pehmeän kermainen, samettinen, öljyisen paksu, marmeladisen tahmea ja täyteläinen, ei turhia hiilihappoja. Tosi makea jälkkäri stout.

Post author: Sami S
Sami S
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
4.0
Todella tumma, musta olut laskevalla tummanruskealla vaahdolla. Tuoksu on pehmeän suklainen, hieman kahvinen. Maku on suklainen, toffeinen... haen varmaan brownien tyyppistä suklaan ja täyteläisyyden comboa. Onhan tämä melkeen pureksittavaa tavaraa.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Puddin' Pop, United States
4.5
Mikkellerin beer club 07/18. Ei päiväystä. (18137 melts in your mouth, tölkin pohjassa.) Kevyt tumman ruskea vaahto, joka katoaa kokonaan nopeasti sihisten. Täysin mustaa imperial stoutia. Tuoksu on runsaahkon kuivan tumman paahteinen ja kevyen palanut, tumman karamellisoidun sokerinen, makean nougattinen ja kevyen pähkinäinen, kuivan tummahkon kahvinen, kevyen fariinisokerinen, tummemman makean maitosuklainen, kepeän vaniljainen, tumman makean luumuinen ja kevyen tummahkon viikunainen, kepeän suklaakakkuinen ja kepeän tumman pehmeän ohramaltainen. Maku on runsaan kuivan tumman paahteinen ja palanut, tumman makean sokerinen ja vaniljainen, yrttinen ja lakritsinen, tumman makeahkon luumuinen, hienoisen liköörinen, kuivan tummahkon kahvinen, kepeän nougattinen ja kevyen pähkinäinen, runsaahkon suht tumman suklainen ja kevyen kaakaoinen, kepeän makean laktoosinen, kuivaavan happaman greippinen, hieman happaman marjainen, kepeän suklaakakkuinen ja tumman kepeän paahteisen maltainen. Katkeroa on kepeästi. Jälkimaku on kuivahkon happaman greippinen, tumman paahteinen ja makeahkon tummahkon maitosuklainen. Suutuntuma on kevyen hiilihappoinen täyteläisellä pehmeällä rungolla. 👌🏻Tahmaa lasin reunaa. Makeahko kokonaisuus. Alkuun makea, mutta kuivuus ja happamuus tasoittaa kivasti runsasta kokonaisuutta. Runsaasti eri makuja ja kaikki toimii hienosti yhteen kokonaisuutena. Makeutta ja hapanta kuivuutta sopivasti sotimassa keskenään. Sanoisin melkein jälkkäriolueksi kokonaisuudessaan vaikka tiukkaa greippistä humalointia puskeekin mukaan. Hieno imperial stout. 4,4.

Post author: Pentti N
Pentti N
6 years ago
3.0