Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Northern Powerhouse Brew Series 003 7.5%, Wylam, England
9 ratings
3.6
Northern Powerhouse Brew Series 003
7.5% Saison / Farmhouse Ale
Mixed Fermentation Farmhouse.

Reviews

Post author: Merchan
Merchan
@ Cervecería Boulevard
5 years ago
Northern Powerhouse Brew Series 003, England
3.5
Colaboracion entre Wylam Brewery y Black Lodge Brewery.

Post author: Christopher O
Christopher O
5 years ago
4.0

Post author: Angel Hispano R
Angel Hispano R
5 years ago
3.5

Post author: Hege
Hege
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Northern Powerhouse Brew Series 003, England
4.2
Neipaa lasissa? Ei, vaan aprikoosilla, mangolla ja persikalla maustettua farmhouse alea. Tuoksu paljastaa asian todellisen laadun. Tuoksu on mieto, hieman mausteinen, hiivainen ja hedelmäinen. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja kevyen hiilihappoinen. Maultaan olut on mausteinen, mangoinen, persikkainen, sitruksinen ja kevyen belgihiivainen. Jälkimaussa mausteisuutta sekä reseptissä mainittuja hedelmiä. Hyvää, hedelmäistä saisonia on tämä.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Northern Powerhouse Brew Series 003, England
4.2
7,5 viikkoa tölkityksestä. Sormen paksuinen nopeasti katoava valkea vaahto. Samean mehuisan oranssinen farmhouse ale. Tuoksu on runsaan pehmeän makean soseisen/mehuisan trooppisen hedelmäinen (runsaasti persikkaa ja aprikoosia sekä mangoa, sitten happamahkoa appelsiinia ja ananasta), happaman kirpsakan sitruunainen, belgisen hiivainen, makean vaalean muroisen vehnäinen ja kevyen vaalean vehnäoluinen. Kevyesti tulee makean weizenbockmainen olut mieleen taustalta. Maku on runsaan pehmeän makean mehuisan/soseisen trooppisen hedelmäinen (runsaasti aprikoosia, persikkaa ja mangoa, sitten ananasta ja appelsiinia sekä hieman papaijaa), happaman sitrusmehuinen, kuivahkon belgihiivainen, kevyen neilikkainen ja hieman pippurinen, kepeän ruohoinen ja makean muroisen vehnäinen ja vaalean rouheisen ohraisen maltainen. Katkeroa on hyvin kevyesti. Jälkimaku on kevyen happaman sitruksinen, pehmeän makeahkon persikkaisen, aprikoosisen ja mangoisen trooppisen hedelmäinen sekä kepeä vehnäisen vaaleahkon maltainen. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen lähes keskitäyteläisellä mehuisan pehmeällä rungolla. ------------------------ Ihan huikea soseisen ja mehuisan pehmeä trooppinen hedelmäisyys. Lisätyt aprikoosi, persikka ja mango ovat erityisen voimakkaasti esillä ja positiivisessa mielessä omaan makuun. Toki lisätyt hedelmät ovat aina oma lukunsa eivätkä ole verrattavissa pelkästään humalista saataviin aromeihin. Kuitenkin erittäin mieluisa kokonaisuus, jossa hefemäinen (jopa hieman weizenbockmainen) vehnä-/farmhouse on taustalla. Oikein mukava. 4,2.

Post author: Miitre
Miitre
6 years ago
Northern Powerhouse Brew Series 003, England
3.5
Löytyipä kaapista vielä tiistai tastingin kolmas olut. Wylamin Northern Powerhouse -sarjan kolmososa. Purkin kyljessä lukee, että olisi farmhouse alea. Lasiin kaatuu kuitenkin jaffaa! 😃 Kuvakaan ei oikein anna tälle oikeutta, mutta hämmentävästi on aivan kuin jaffan olisi kaatanut. Kirkkaankeltainen ja samea. Tuoksu on mukavan lambic-henkinen. Tallinen, rypäleinen, kevyen ja mausteisen sitruksinen sekä kirpeän ruohoisa. Suutuntuma on melko pehmeä ja hapot ovat aika vähäiset. Maku on sitruunainen ja villihiivaisen tallinen. Yrttisen viljapeltoinen ja lopuksi hieman makeahkon maltaisa. Loppuliuku on kuin kirpeällä sitruunaisella hefeweizenilla. Ihan siinä kintaalla, mihin suuntaan tätä pyöristelisi, sillä tykkään kyllä tästä. Päässä jyskää kuitenkin sana ”farmhouse” ja ehkä tästä jotakin puuttuu vielä. Varmaankin se tymäkkä ja hyvä katkeruus, joka tästä hieman uupuu. 3,6-3,7 kuitenkin, elikkäs hyvää on!

Post author: Juho L
Juho L
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Northern Powerhouse Brew Series 003, England
3.5
Parhaita farmhouseja mitä vastaan tullut. Ei nyt vaan ole mikään lemppari tyyli.

Post author: Philmyglass
Philmyglass
6 years ago
Northern Powerhouse Brew Series 003, England
4.0
Wylam and black lodge collab and a great one at that, incredibly fruity but matched but the wild yeast esters. Refreshingly different saison with great fluffy carbonation. Quaffable!

Post author: Gavin G
Gavin G
@ Champion Bottles & Taps
6 years ago
Northern Powerhouse Brew Series 003, England
4.5
So then onto number 3 of the pack. Lovely Saison style beer here. Looks very opaque and hazy and has that distinctive yeast aroma. However it is thicker and more smooth than I would have expected for such a beer. It is very fruity due to the addition of apricot, peach and mango and has a slightly sour aftertaste. However it all just works beautifully together. Well done.