Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Even Mo Mofo 8.5%, Sand City Brewing Company, United States
10 ratings
3.4
Even Mo Mofo
8.5% Imperial IPA / Double IPA
This Single Hop Imperial IPA is brewed with English and American Pale malts and flaked oats. Hopped intensely and regularly with Mosaic Hops.

Reviews

Post author: veltto62
veltto62
2 years ago
ūüĎćūüćļūüėĀūüĎŹ

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Beer Republic Web Shop
5 years ago
Even Mo Mofo, United States
4.0
Tymäkkä makumaailma. Havua, pihkaa, kypsää greippiä. Tulee alkuun kuin nyrkillä naamaan. Mukavaa vaihtelua noille ne -ipoille.

Post author: Cangelberg
Cangelberg
@ Beergium Webshop
6 years ago
Even Mo Mofo, United States
3.9
Aika sekavaa jo, mut uskoakseni olen tätäkin maistanut tänään.

Post author: Nikke B
Nikke B
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
2.8
West coast olutta. Nuf said

Post author: Jalaski
Jalaski
6 years ago
2.0
Ihan liikaa mosaiikkia. Ei pahaa, mutta yhtä humalaa ja näin näin näin näin paljon. Ei toimi ellei tosissaan tykkää Mosaicista.

Post author: Juuso A
Juuso A
6 years ago
2.0
Ihan liian west coast dänkkii.

Post author: orson
orson
@ Beer Republic Web Shop
6 years ago
Even Mo Mofo, United States
3.4
Tuoksussa esillä havu voimakkaasti. Tuoksussa havua, karamelliä, pistävyyttä ja pihkaa. Suutuntuma keskihiilihappoinen, hieman karvas, ei kovin täyteläinen ja kirpsakka. Maussa havua, makeutta, sitrusta, karamelliä, pippuria, greippiä ja mandariiniä. Jälkimaku aika kuivan kirpsakan greippinen. Omaan makuun saisi olla selvästi pehmeämpi. Ei tosiaan päiväystä. Vähän fiilis että tämä ei aivan uutta ole. Puuttuu sellainen tuoreuden fiilis ja mukana jotain mitä on vähän hankala kuvata. Jotkut taitaa sanoa sitä märäksi rätiksi ja englanniksi tätä taidetaan kuvata sanalla dank.

Post author: Winzard
Winzard
6 years ago
Even Mo Mofo, United States
4.5
Single Hop Mosaic DIPA, joka nauttii Untappdissa tällä hetkellä 4,24 keskiarvoa usean tuhannen arvostelun voimin. Sanomattakin on selvää, että odotukset ovat korkealla. Sand City tekee todella laadukkaita oluita. Valitettavasti tämän iästä ei ole tietoa. Kauppa kuitenkin myi tätä uutuutena, joten tuskin aivan kamalan vanhaa kuitenkaan. Tölkistä lasiin kaatuu kullankeltaista aavistuksen ruskeaan taittavaa reilun utuista olutta. Vajaa parin sormen korkea isokuplainen höttövaahto nousee oluen pinnalle, ja pysyy siinä yllättävän pitkään. Heti kun tölkin avaa niin huoneen täyttää karamellimaltaan, havujen, pihkan ja toffeen tuoksu. Se viestittää heti, että nyt ollaan kaukana mehu-iposta, ja tässä on tarjolla sellaista alkukantaista voimaa. Greippiä ja sellaista mukavaa dankkia on suorastaan jumalaisesti mukana. Maku iskee päälle kuin en kuuluisat sata salamaa. Karamellimallasta, pihkaa, havuja, toffeeta, siirappia, kypsää greippiä ja myös aavistus puuta. Olut ei hedelmillä leveile, ja kokonaisuus uhkuu voimaa. Happoja on melko vähän, ja olut on todella helppoa juotavaa. 8,5% alko on kadotettu mausta täydellisesti. Huikean hieno DIPA kaikkien näiden mehujen keskelle. Tässä on sitä jotain. Miinusta pitää antaa yksitoikkoisuudesta ja aavistuksen latteasta makuprofiilista. Mitenkään kompleksinen tämä ei ole, mutta todella helppoa ja hyvää. 4,3 tähteä.

Post author: Juho L
Juho L
@ Beer Republic Web Shop
6 years ago
Even Mo Mofo, United States
4.5
Olipas aivan pirun hyvä DIPA/IIPA. Pehmeä ku sika pienenä. 4+