Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Infinity Minus One +2 8.2%, Sand City Brewing Company, United States
6 notes
3.8
Infinity Minus One +2
8.2% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Timo K
Timo K
@ Beer Republic | NL
5 years ago
Infinity Minus One +2, United States
4.5
Melkoinen hedelmäpommi! On persikkaa, ananasta, greippiä, appelsiinia ja kivaa karamellia. Lopussa vielä hyvää tasapainottavaa kuivempaa katkeroa. Todella hyvä dipa.

Post author: Winzard
Winzard
@ Beer Republic | NL
5 years ago
Infinity Minus One +2, United States
4.5
Tölkitetty syyskuun alussa, joten tänään juotaessa reilu 5 viikkoa vanhaa (tuoretta). Lasiin olut kaatuu upean kirkkaan keltaisena ja täysin samea hedelmämehuisena. Reilu sormen korkea pienikuplainen ja kuohkean kermainen vaahto nousee hetkeksi pinnalle. Tuoksu on upean raikas ja syvän trooppishedelmäinen. Ananasta, mangoa, persikkaa, passionhedelmää ja appelsiiniä on yllikyllin. Myös kevyttä karkkimaisuutta ja sokerista makeutta esiintyyn hedelmien lisäksi. Maku on kerrassaan upea. Heti oikestaan tulee mieleen Trilliumin upeat tuotokset. Tämä ei paljoa nöyristele sinne suuntaan. Maut ovat uskomattoman raikkaita ja syvän voimakkaita. Pehmeää ja raikasta appelsiinia, mangoa, persikkaa, mandariiniä ja passionhedelmää on runsaasti. Jälkimaussa mukavasti suuta kuivattavaa katkeroa joka kruunaa kokonaisuuden hienosti. Suutuntuma on todella paksu ja pehmeän kermainen. Todella laadukas ja hieno olut. Alkoa on 8,2%, ja se on onnistuttu hävittämään täydellisesti. Pelottavan helppoa juotavaa. Kokonaisuus on hiottu timanttiseksi ja upeaksi. 4,6 tähteä.

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Beer Temple
5 years ago
Infinity Minus One +2, United States
4.5
Päivä kaljaa! Lähes pelkästää jenkki oluita tässä kuppilassa ja melkoinen valikoima onkin! Lasissa samean keltaista, todella mehukkaan näköistä imperial ipaa. Tuoksu on todella fresh! Melkoista humala-/hedelmäsalaattia. Löytyy mangoa, ananasta, aprikoosia, melonia sekä litsiä. Hieman tulee mosaicin karkkimaisuutta. Taustalla aavistus greippiä ja mallasta. Suutuntuma on mitä pehmein! Todella mehukasta on! Aijai. Maku on makean trooppisen hedelmäinen, purkkamainen (hubba bubba), greippinen, maltainen ja ruohoinen. Niin freshit humalan maut!

Post author: YacK
YacK
5 years ago
3.5

Post author: Juho L
Juho L
@ Beer Republic | NL
5 years ago
Infinity Minus One +2, United States
4.2
On kyllä pirun hyvää tämäkin. 4+