Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Psychedelic Lines 7.5%, 18th Street Brewery, United States
8 notes
3.4
Psychedelic Lines
7.5% India Pale Ale

Avis

Post author: GORGI BASS
GORGI BASS
2 years ago
4.1

Post author: Valtteri H
Valtteri H
@ Billie's Bier Kafétaria
3 years ago
4.0

Post author: LärsPepi
LärsPepi
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
3.4

Post author: Winzard
Winzard
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Psychedelic Lines, United States
3.5
Reilu 12 viikkoa tölkityksestä. Upeasti kuvitetusta tölkistä kaatuu lasiin hivenen oranssiin taittavaa lähes läpinäkyvää olutta. Sormen korkea isokuplainen vaahto nousee hetkeksi pinnalle, mutta laskee melko nopeasti. Tuoksu on raikas ja samalla mukavan karamellimaltainen. Sellaista todella mukavaa makeutta yhdistettynä maltaisiin ja humaliin. Mukana tottakai myös aavistus hedelmiä, mutta ne jäävät selkeästi taka-alalle. Maku jatkaa tuoksun kanssa samalla linjalla. Suht raikas sitrus ja greippi aloittavat, ja sen jälkeen maku kääntyy aavistuksen makeaksi ja maltaiseksi. Kyseessä on englantilaistyylinen IPA, joten katkeroita on melko vähän ja muut hedelmät maistuvat erittäin mietona. Suutuntuma on aavistuksen ohut, ja olisin 7,5% alkoa omaavan IPA:n olevan aavistuksen ryhdikkäämpi. Itse alkoholi ei oluessa maistu, joten siitä plussaa. Kokonaisuutena vallan hyvä ja hieno IPA, mutta kun ei tarjoile mitään erinomaista tai erillaista niin tähdet jäävät tällä kertaa sinne 3,6 kohdalle.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Psychedelic Lines, United States
3.5
Päivää vaille 10 viikkoa tölkityksestä. Parin sormen kevyt valkea vaahto. Utuinen kullankeltainen ipa. Tuoksu on kepeän sitrusmehuinen, ruohoinen ja kukkainen, runsaan mehuisan kypsän trooppisen hedelmäinen (persikkaa, passiohedelmää, papaijaa, melonia, ananasta, kevyemmin mangoa ja mandariinia) ja runsaan pehmeän leipäisen maltainen. Maku on happamahkon mehuisan sitrusgreippinen, yrttinen, runsaan pehmeän mehuisan kypsän trooppisen hedelmäinen (persikkaa, ananasta, melonia, papaijaa, passiohedelmää, mandariinia ja appelsiinia mangoa), runsaan kuivahkon, paahdetun ja maukkaan tummemman leipäisen maltainen. Katkeroa on kevyesti. Jälkimaku on kevyen makeahkon kypsän hedelmäinen ja pehmeän tummemman leipäisen maltainen. Suutuntuma on hiilihappoinen mukavan keskinkertaisella mehuisalla rungolla. ------------------------------- Kypsän pehmeän mehuinen ja runsaan leipäisen maltainen ipa. Helppoa juotavaa, kun katkeroakin on vain kevyesti. Lämmetessä paranee suht mieluisaksi kevyeksi (7,5%) ipaksi. Jokin tässä miellyttää silti jo nyt vaikka toivoisi paljon enemmän. 3,6.

Post author: Juho L
Juho L
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Psychedelic Lines, United States
3.5
Hyvä IPA. Vahva kolme puokki. Jotain jäi uupumaan ja jostain syystä odotin huippuolutta. No ei tämä nyt niin erikoinen ollutkaan.