Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
BrewDog Vs. Amundsen Mallow Mafia 12.0%, BrewDog, Scotland
82 notes
4.0
BrewDog Vs. Amundsen Mallow Mafia
12.0% Imperial Stout
Russian Imperial Stout. 75 IBU.

Avis

Post author: Bonne1978
Bonne1978
1 year ago
3.3

Post author: orson
orson
@ BrewDog Webshop
3 years ago
BrewDog Vs. Amundsen Mallow Mafia, Scotland
Kolme ja puoli vuotta vanhaa vissiin ja ei kyllä valitettavasti ole kestänyt aikaa. Tosi bensainen maku.

Post author: Pertti R
Pertti R
3 years ago
BrewDog Vs. Amundsen Mallow Mafia, Scotland
3.6
Aika miedon makuinen vaikka on volumee, jälkimakuna jotain karamellimaisuutta.

Post author: Simo L. Enko
Simo L. Enko
@ BrewDog Webshop
3 years ago
BrewDog Vs. Amundsen Mallow Mafia, Scotland
4.2
Lisää vuosia vanhojen BrewDog-tilausten satoja korjuuseen. Tällä kertaa BrewDogin ja Amundsenin vaahtokarkki-IS. PE: 11/05/23 Todella tummaa mallasöljyä lasissa. Aika vähäinen, voimakkaan ruskea, nopea vaahto. Tuoksu on napakan katkera, todella vaahtokarkkinen, suklainen, runsaan kahvinen. Kohtalaisen paksu runko. Pehmeä, hieman kuivahko suutuntuma. Kohtalainen hapotus. Soppeli sekoitus makeutta ja katkero, hyvin autenttisen vaahtokarkkinen, suklainen, kahvinen. Vahva s'more-viba. Mahtavan täyteläinen, mutta voltteihin nähden hyvin helppo olut. Jälkimaussa vaahtokarkkinen makeus, sekä pehmeä suklaisuus pääosissa. Jälleen todella herkullinen collab-IS BrewDogilta. Etenkin todella autenttinen vaahtokarkin maku säväytti suuresti.

Post author: Harala
Harala
@ De Bierliefhebber
4 years ago
BrewDog Vs. Amundsen Mallow Mafia, Scotland
3.5
Tuoksussa vaahtokarkkia. Maussa paahteisuutta, kaakaota ja esanssista vaahtokarkkia. Jälkimaussa pientä kitkeryyttä.

Post author: Juovo
Juovo
@ BrewDog Webshop
4 years ago
BrewDog Vs. Amundsen Mallow Mafia, Scotland
3.9
Jonkun tovin on kerinnyt tämäkin kypsytellä menemään kaapissa, bäst före 11/05/23. Nyt ei enää vanhene lasiin. Kaatuu aivan sysimustana lasia täyttämään, ei taita edes valon edessä lävitseen. Vaahto on väriltään syvän suklaakastikkeen ruskea, pitsinen, erittäin pehmeä kuorrute nesteen päällä. Tarttuu valuvana lasiin laskeutuessaan. Tuoksu on kerrassaan mahtavan pehmeä ja suklaaleivoksinen; nibsisyyttä, kuohkeaa vaahtoa ja kastiketta suklaalta. Makeaa karamellistä sokeria ja selkeästi vaahtokarkin imelyyttä, sekä tuon mukana hiukan kermaista elementtiä. Kahvipaahteinen, hiukan papuinenkin tumman, paahteisen maltaan kanssa tekevät hienon vastapainon makeudelle. Hiukka lakritsisuuttakin ja hiilisestä puustakin jaksaa tulla reilummin esiin hiukan oluen hengittäessä. Tummaa hedelmää kantaa rusinasta ja tuoreesta luumuisesta hillosta. Maku jatkaa edelleen laajalla skaalalla suklaata; kastiketta, tummaa levyä ja leivoksista kuohkeaa kuivempaa. Vaahtokarkki maistuu edelleen selkeästi. Paahteinen, hieman hapokaskin kahvi korostuu nyt enemmän ja painottaa paremmin kokonaisuutta. Mallas pyörähtelee mukavan paahteisena ja aavistuksen hiilisenä, jättää vähän savunkaltaista suuhun. Lakritsinen, hiukan suolainen puoli korostaa hyvin maltaisuutta. Hedelmäisyys jää vähän alle, mutta selkeä vatukkainen ja luumuinen hilloisuus pyörii koko ajan mukana. Jälkimaku liukuvan suklainen, paahteinen, kahvinen ja makean karamellinen. Suutuntuma täyteläinen, tahmeahko, hapokas ja öljyinen. Tämä on kyllä ihan omaan makuun hieno, mutta joku piste iin päältä tästä uupuu. Ehken syvä hedelmäisyys on mitä kaipaa enemmän kumminkin näin vahvassa rungossa. Ei siinä, juon silti milloin vaan toisen.

Post author: Mika A
Mika A
@ De Bierliefhebber
4 years ago
4.0
Aivan umpi musta, jonkin verran vaahtoava. Ompa samettista tavaraa. Vaniljaa, kaakaota, vaahtokarkkia, paahdetta ja makeutta. Sekä tuoksussa, että maussa. Hyvä olut!

Post author: Ipanas
Ipanas
@ De BierTonne
4 years ago
BrewDog Vs. Amundsen Mallow Mafia, Scotland
4.0
Vapaapäivän päätteeksi vielä yksi imppi, Brewdogin ja Amundsenin kollaboraatio. PE 11/05/23. Tuoksussa sulavaa toffeemaista makeutta, kermakaramellia ja siirappia, joiden taustalta löytyy hentoa paahteisuutta ja hitusen viskisyyttä. Suussa melko täyteläinen ja pehmeä, alkoholi lämmittää, mutta pysyy muuten piilossa. Aika tyypillinen suutuntuma tyylilleen. Maku on alkuun lämpimän liköörimäinen ja leivosmaisen makea. samaa kermakaramellia, siirappia ja sitä vaahtokarkkia. kahvipavut ja paahdettu mallas nousee enemmän esille kuin tuoksussa, jälkimaussa suolaista toffeeta, espressoa ja sopivasti kitkeryyttä. Jotenkin sitä odotti imelän makeaa stouttia kun Amundsen mukana. Lopputuloksena olikin hyvin tavanomainen russian imperial stout, jossa saatu vaahtokarkkimaista makeutta mukaan, erityisesti tuoksun suhteen.

Post author: Tuoppi A
Tuoppi A
4 years ago
4.0

Post author: Eetu
Eetu
@ Beerdome
4 years ago
BrewDog Vs. Amundsen Mallow Mafia, Scotland
4.3
Brewdogin ja Amundsenin collab ölppönen. Mustaa tummaa jysähtää mukiin niin, että jylinä käy ja paahteisen ruskea vaahto ympäröi olutta kauniisti. Tuoksussa valtavasti karamellia, toffeeta ja fudgea. Pientä paahteisuutta ja lakritsaa. Makupuolella ihanaa pehmeyttä, siirappisuutta, toffeeta, werthers originalin kaltaista meihemiä ja pientä kahvista paahdetta + sopivissa määrin kitkeryyttä pehmentämään makeaa palettia. Onpas hyvän makuinen ölppönen. Pehmeää, makeaa ja kitkerää haastetta. Vähän paksumpaa tästä, niin alettaisi niinsanotusti huudattamaan.