Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Campfire Porter 7.0%, Box Social Brewing, England
8 ratings
3.2
Campfire Porter
7.0% Porter
Porter with toasted marshmallow, Pumphrey's Coffee, vanilla,cocoa and lactose.

Reviews

Post author: Juho K
Juho K
@ Beerdome
4 years ago
Campfire Porter, England
3.8
Olut kaatuu lasiin mustana, voimakkaalla vaaleanruskealla vaahdolla. Tuoksussa paahteista mallasta, imelyyttä, kahvia ja kaakaota. Maussa yhdistyvät kaakao, kahvi ja paahteinen mallas, pehmeytenä laktoosia ja vaahtokarkkeja. Lisänä retkinuotiolta jääneitä, hiiltyneitä puita ja vaahtokarkkeja. Toimii mainiosti, mutta tässä on mielestäni semisti liikaa hiilihappoja, vaikkakin vaahtokarkkisuus tullee näin paremmin esille. Jälkimaku on lyhyt, kaakao-kahvinen ja pehmeä, makeus on puolestaan hampaat sokerilla peittävä.

Post author: Porterhouse
Porterhouse
4 years ago
3.8

Post author: Jari J
Jari J
@ De Bierliefhebber
5 years ago
Campfire Porter, England
2.0
Earlier beer I drank today was such a shitty experience I need this one to be good. Please! Can. Best before: 5.3.2020 Temperature: +11 degrees Dark brown with airy, yet quite dence tan coloured head. Average retention: 4/5 Medium intensity aromas: coffee and umh, Ham-like... Thing? Minor chocolate but No vanilla or marshmellows, unleas they provide that weird ham thing. Not very interesting: 3/5 Mouthfeel is medium-light, but turns watery quickly. Not much bitterness. Medium-low carbonation. Not a high quality at all: 1,75/5 Well, this is sad. Taste is very mild with some coffee, chocolate, again ham... And that's it. Now way this can have the ABV of 7%. Tastes and feels like this is dilluted with water: 5,5/15 So, two bad beers in one day :( and I'm all out of beers, exept the homebrewed ones. Shit! But back to this one. What a waste of money this is! How can you even make such a poor tasting beer with all the things they have used in this? 6/20 =20,25/50

Post author: Angel Hispano R
Angel Hispano R
5 years ago
4.0

Post author: Juovo
Juovo
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Campfire Porter, England
3.8
Jos jonninnäköstä sisältävä olut maisteluun. Tähänkin asti on selvinnyt maistamalla. Kaatuu syvän tummana lasia täyttämään, valon edessä päästää ohuesti tumman ruskeaa lävitseen. Vaahto on maitokahvin värinen, samettinen ohut huntu oluen päällä. Kerääntyy lasin reunoille valuen alas melko öljyisenä. Tuoksu on kylmän kahvinen, kahvipapuinen, metsämarjainen, ylikypsän marjahilloinen, savuinen, palvinen, tumman maltainen, kaakaoinen, hiilinen, kostean metsäinen ja tynnyripuinen. Maku pehmenee huomattavasti kaakaoiseen, maitokahviseen tunnelmaan. Savua, kuivaa palvikinkkua, nuotiopohjaa, tummaa metsämarjaa, hilloketta, vahvaa maltaisuutta, kevyttä karamellisyyttä, lempeää mutta tukevaa paahteisuutta, hieman tupakkaa ja nahkaisuutta. Jälkimaku paahteinen, kahvinen, suolainen, savuinen ja maltainen. Suutuntuma keskitäyteläinen, matalahappoinen ja viipyilevä. Mainio Porter, ei keksi oikein pahaa sanoa vaisinkin kun savuisuus toimii itselle. Nimensä veroinen.

Post author: VP
VP
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Campfire Porter, England
3.7

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Campfire Porter, England
3.9
Tänään (toivottavasti) nautiskellaan Box Socialin juomia pelailujen parissa ja ensimmäiseksi maistelluun on päässyt porter. Olut on mustaa ja siihen muodostuu nätti beige vaahto. Tuoksu on mieto paahteinen, savuinen, kylmän kahvinen ja jostain syystä mausteisen chilinen. Ainesosalista on pitkä, mutta ei kyllä tuoksussa vielä tule esille, joten hypätään maistelemaan. Maku on mielenkiintoinen ja pehmeä kuin mikä, selvästi on ainakin laktoosia mukana. Maussa kylmää kahvia, vaniljaa, maitosuklaata, paahteisuutta ja nokisuutta sekä makean kuivakkaa vaahtokarkkia. Suutuntuma on kevyt ja pehmeä. Mielenkiintoinen porter. Hauskoja makuja. Hyvä alku illalle.

Post author: Krislovegreen
Krislovegreen
6 years ago
1.5