Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
BB Double IPA 8.0%, The Veil Brewing Co., United States
3 ratings
BB Double IPA
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Reviews

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
BB Double IPA, United States
4.5
Mikkellerin beer club 06/18. 7,5 viikkoa tölkityksestä. Kevyt valkea vaahto. Mehuisan samean keltainen double ipa. Tuoksu on runsaan pehmeä ja makean mehuisan trooppisen hedelmäinen (mangoa, appelsiinia, ananasta, aprikoosia, passionhedelmää), kevyen marmeladinen, happaman sitruksinen, ruohoisen yrttinen ja kepeän vaalean paahtoleipäinen. Maku on happaman kepeästi kuivaavan greippimehuinen, runsaan makeahkon pehmeän mehuisan trooppisen hedelmäinen (mangoa, appelsiinia, ananasta, aprikoosia, passionhedelmää, papaijaa), yrttinen ja ruohoinen sekä kevyen leipäisen ohramaltainen. Katkeroa on kevyesti. Jälkimaku on makean happamahkon greippisen hedelmämehuinen. Suutuntuma on kepeän hiilihappoinen keskitäyteläisellä pehmeän mehuisalla rungolla. Erittäin mieluisa, todella mehuisa double ipa. 8% ei maistu, mutta tuntuu runsautena. Laadukas kokonaisuus, kuten on Veilin kohdalla ollut tapana. Ei paras Veil tähän mennessä, mutta jatkaa laadukasta linjaa. 4,3.

Post author: pepsii
pepsii
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
BB Double IPA, United States
4.5
Unboxing Mikkeller Beer Club 6/18. Tätä laatikkoa olen odottanut 13 päivää, kauemmin kuin mitään edellistä Beer Clubia. Sitten olueen. Keltainen mehuisan näköinen tupla ipa, ja mukava valkoinen vaahto. Tuoksussa täyteläistä mehuisaa trooppista hedelmää. Mangoa, ananasta, aprikoosia ja sitten sitrusta, appelsiinia, mandariinia ja kevyttä vaaleaa viljaa. Ja sitten maistamaan. Onpas hyvää. Samat elementit maussa kuin tuoksussa. Melko täyteläinen, mehuisa, makea ja lempeän hiilihappoinen. Taattua Veiliä. Laitetaan tähdet ylöspäin.

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
BB Double IPA, United States
4.5
Tuplaipaa MBC 6/2018 setistä. Purkitettu jo 23. huhtikuuta, joten parempi ettei jätä enempää happanemaan. Lasiin kaatuu erittäin mehuisan näköinen, vaaleahkon keltainen ja läpeensä samea olut. Tuoksu on hedelmäisen humalapellettinen. Reippaasti mangoa, mandariinia ja kepeää limeä. Ensi huikka paljastaa, että neipan / hazy ipan äärellä ollaan. Hedelmäinen ja raikas olut valtaa suun nopeasti. Mangoa, greippiä, mandariinia ensiksi ja perään ripaus passionia. Maltilliset ja kivat greippiset katkerot. Linnunmaitoa jälleen Veililtä. Kenties 4,3 tai 4,4 tälle joten helpohkosti pyöristyy ylöspäin. Toisiksi paras Veilin tuote toistaiseksi. 👍🏻