Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Nothing Left To Lose 6.7%, Wylam, England
15 ratings
4.0
Nothing Left To Lose
6.7% India Pale Ale
DDH IPA. A Double Dry Hop, 7% IPA with a tropical summer storm of Sabro, Denali, HBC 472 and Mosaic Cryo. Whipped up on oats and dreamy to the feel. You're invisible now, you've got no secrets to conceal.

Reviews

Post author: Conszul
Conszul
@ OnTap
4 years ago
5.0

Post author: Angel Hispano R
Angel Hispano R
6 years ago
4.5

Post author: JSJ
JSJ
6 years ago
3.9

Post author: Viltzu
Viltzu
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Nothing Left To Lose, England
4.1
Herkullisen trooppishedelmäinen tuoksu. Makukin sopivan makean hedelmäinen: persikkaa, passionhedelmää, greippiä, ananasta. Mehumainen suutuntuma, pienoinen katkeruus lopussa. Maukas IPA.

Post author: Obi-Mäc-Kenobi
Obi-Mäc-Kenobi
6 years ago
4.0

Post author: Andy M
Andy M
@ Hanging Ditch
6 years ago
3.0

Post author: Winzard
Winzard
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Nothing Left To Lose, England
4.0
Lasiin kaatuu jo kaukaa Wylamin tuotteeksi tunnistettavasta tölkistä täysin keltaista ja samean mehuisaa olutta. Mieto valkoinen vaahto nousee hetkeksi pinnalle. Tuoksu on intensiivisen mehuisa ja aavistuksen hapan. Mangoa, ananas, appelsiini, sitruuna ja passion hallitsevat mukavaa tuoksua. Maku myötäilee tuoksua, ja on erittäin mehuisa. Ananasta, mangoa, passionhedelmää, sitruunaa ja appelsiiniä on todella runsaasti. Jälkimaku on aavistukset kuiva, ja siinä on ihan hivenen katkeroita mukana rikkomaan muuten todella mehumaista olemusta. En ole vielä(kään) huonoa olutta Wylamilta maistanut, eikä siihen tee poikkeusta tämäkään. Todella hyvää. Parasta ennen 01.12.2018 ja nautittu 20.7.2018. 4,2 tähteä.

Post author: tharju
tharju
6 years ago
4.0

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Nothing Left To Lose, England
4.0
Päiväykseen päälle 4,5kk, ehkä tölkitetty päälle 1kk sitten. Täysin samean mehuisan keltaista ipaa kevyellä valkealla vaahdolla. Tuoksu on runsaahkon makean pehmeän soseisen ja tuoreen trooppisen hedelmäinen (persikkaa, ananasta, mangoa, mandariinia), runsaahkon tuoreen happaman kirpsakan sitrusgreippinen ja sitruunankuorinen ja limeinen sekä kepeän yrttisen ruohoinen ja kevyen vaalean keksisen maltainen. Maku on runsaahkon pehmeän makeahkon trooppisen hedelmäinen (mangoa, mandariinia, aprikoosia ja persikkaa, ananasta), runsaahkon happaman kuivattavan sitrusgreippinen, limeinen ja humalapellettisen yrttisen ruohoinen sekä kevyen havuinen ja paahtoleipäinen. Katkeroa on keskiverrosti ja suht pitkään. Jälkimaku on happamahkon sitruksinen, kuivahkon yrttisen ruohoinen ja kevyen makean hedelmäinen. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen reilumman keskinkertaisella mehuisalla rungolla. Tahmaa kevyesti huulia ja lasin reunaa. Näyttää neipalta, mut tuoksuu ja maistuu katkeroisemmalta trooppishedelmäiseltä ipalta. Kylmempänä on enemmän neipa-tyyliä esillä, mutta lämmetessä sitrushedelmäistä happamuutta nousee hallitsevammin esiin. Helposti juotavaa ja raikkaan makuista. Katkeroa kivasti. Alun perusteella olin antamassa vähän parempia pisteitä, mut koko ajan lämmetessä tuo tiukka sitrushedelmäinen happamuus vain voimistuu, joka laskee pisteitä. 4,2.

Post author: Matteokop
Matteokop
@ Chez Allmark
6 years ago
Nothing Left To Lose, England
4.5