Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Antik 12.0%, Jackie O's Brewery, United States
6 notes
3.6
Antik
12.0% Imperial Porter

Avis

Post author: Julien W
Julien W
4 years ago
4.0

Post author: RRudolf
RRudolf
5 years ago
Antik, United States
4.3
Lisää imperial stoutia iltaan. Tämä maustettua hunajalla ja kypsytetty bourbon tynnyrissä. Hyvältä kuulostaa. Tumman ruskeaa olutta, joka päästä valoa läpi jonkin verran. Ei juurikaan vaahtoa. Tuoksu on makean tumman maltainen, hunajainen, limppuinen, tumman kuivatun hedelmäinen, pehmeän tamminen ja bourboninen, suklainen ja karamellinen. Melko makeaa olutta lupailee tuoksu. Vähän barley winemäinen fiilis. Suutuntuma on yllättävän kevyt, mutta todella tahmainen. Miellyttävän pehmeä. Maku on imelän hunajainen, tumman limppuinen, kuivatun hedelmäinen, toffeinen, suklainen, tamminen, vaniljainen ja maltainen. Oikein hyvä ja helppo juotava. Makeutta löytyy riittämiin, mutta se ei ole överiä. Todella paljon barley winen kaltainen IS, ja hyvällä tavalla!

Post author: Amppu
Amppu
5 years ago
Antik, United States
3.4
Aivan liian makeaa. Ensimmäisestä hörpystä asti ällöttää. Häivähdys tynnyriä mukana. Melko vetinen suutuntuma, silti todella tahmeaa. Ei pysty juomaan.

Post author: Maxime D
Maxime D
@ À La Bière Comme À La Bière
5 years ago
Antik, United States
5.0
Une collab américaine et danoise... Jackie o's et To Ol... Une impérial porter au miel veilli en fut de bourbon... Un beau nez sur le miel. En bouche un vrai dessert... Des saveurs de miel de vanille et de chocolat vraiment très bon et très savoureux... L'équilibre est parfait. Ça se boit facillement 😁 !! Hummmm j'en rêveut 😍😍 !!

Post author: JSJ
JSJ
6 years ago
3.5

Post author: Tasty!
Tasty!
6 years ago
4.0
Hunaja toimii!