Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
7th anniversary Chocolate & Sea Salt 9.5%, Westbrook Brewing, United States
8 arviota
3.8
7th anniversary Chocolate & Sea Salt
9.5% Imperial Stout

Arviot

Post author: Morgane D
Morgane D
2 years ago
4.3

Post author: Juho K
Juho K
@ Jokimaan erätupa
5 years ago
7th anniversary Chocolate & Sea Salt, United States
4.7

Post author: Amppu
Amppu
5 years ago
7th anniversary Chocolate & Sea Salt, United States
4.2
Tuoksuu valtavasti tummalle suklaalle. Maku on suklainen ja marjainen. Ei tästä oikein muuta irtoa makuina kuin tuo tumma suklaa ja punaiset marjat. Kevyt ja helposti juotava. Erittäin hyvä, joskin on odotettua kevyempi. Prosentteja kylläkin "vain" 9,5%.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Beergium Webshop
5 years ago
7th anniversary Chocolate & Sea Salt, United States
4.2
1v ja 3,5kk pullotuksesta. Parin sormen kuohkea ruskea vaahto. Mustaa imperial stoutia. Tuoksussa runsaimmin tumman kuivakkaa paksun pehmeää suklaata, konvehtia ja kevyemmin makeampaa vaaleata suklaata, kepeää tummaa sokerisuutta, kepeää kahvisuutta, makeahkoa nougatia, kuivaa nokista paahteisuutta, dominokeksiä ilman täytettä ja suklaakakkua. Maussa tummaa makeaa sokeria, kuivaa paahteisuutta ja nokisuutta, kepeää happamaa greippiä ja kevyesti havuista humalointia sekä kevyesti lakritsaa, runsaammin pehmeää tummaa ja makeahkoa vaaleampaa suklaata, kepeää suolaisuutta ja kevyttä tummaa toffeeta, kuivaa kahvisuutta ja tummaa suklaakakkuista mallasta. Katkeroa reilumman keskiverrosti. Jälkimaku on tumman kuivakan suklainen, kevyen paahteinen ja kevyen kahvinen. Suutuntuma on kepeähkön hiilihappoinen keskitäyteläisellä pehmeällä rungolla. ------- Untappd ka. 4,30 päälle 9,5k arviolla. Sinnepäin osuu minunkin osalta. Kuivakan tumma sekä runsaamman tumman suklainen ja osin makea laadukas kokonaisuus. Hyvää on, mut ois voinu olla vielä parempaa.

Post author: Markthegasman
Markthegasman
@ Draft House Old Street
6 years ago
3.6

Post author: JSJ
JSJ
6 years ago
4.2

Post author: Timo K
Timo K
@ Sori Taproom
6 years ago
7th anniversary Chocolate & Sea Salt, United States
4.5
Suklaapommi vailla vertaa. Täysin musta olut, punertavan ruskealla nopeasti häviävällä vaahdolla. Pientä pitsiä jää lasin reunoille. Tuoksu makean suklainen ja voimakas, pieni kahvinen paahde myös mukana. Maku voimakkaan suklainen, keskipaahteinen, karamellinen,hyvällä tavalla punssisen alkoholinen. Loppuliukuun löytyy vielä paahde, sopiva alkoholi ja juuri oikeanlainen pieni katkero. Onpa mahtavaa maiskutella hyvää impstouttia!

Post author: Dazzz66
Dazzz66
@ Suds & Soda
6 years ago
4.0