Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Pannepot Vintage 2017 10.0%, De Struise Brouwers, Belgium
39 ratings
3.9
Pannepot Vintage 2017
10.0% Belgian Strong Ale

Reviews

Post author: Nilppa
Nilppa
@ Panimoravintola Beer Hunter's
3 months ago
Pannepot Vintage 2017, Belgium
3.0
Tuoksu punaviinimäinen, tanniininen, kaakaoinen. Väri tumman punaruskea ja vaahdoton. Maku todella tanniininen, nahkainen, ja laihan kaakaoinen, myös rusinainen. Myöskin taustalla joku outo kirpeys joka tuntuu oudolta tähän makuyhdistelmään, suutuntuma melko hapoton.En tiedä onko tämä nyt oikein minun juttu. Ei oikein ole.

Post author: Mightykoala
Mightykoala
4 months ago
Pannepot Vintage 2017, Belgium
3.7
Tummanruskea olut ilman vaahtoa. Tuoksussa on maustetta, kuivaa hedelmää ja karamellia. Olut on täyteläinen, hapokas, makea, kuiva ja pehmeä. Mausta löytyy mallasta, karamellia, kuivaa hedelmää, maustetta ja yrttiä. Erilainen olut kuin kuvittelin, vaikka belgielementtejä paljon löytyykin. Maistuva, vaikka ei ihan suosikiksi noussutkaan. (2+8+5+7+15=37) 3,7

Post author: Antti H
Antti H
@ Time Bar
1 year ago
Pannepot Vintage 2017, Belgium
4.8
Useampi tullut tätä vuosikertaa nautittua joten kiva ottaa tämän vuoden arviota tästä. Lähes mustaan taittuva väri, hyvin tummanruskea / luumuun taittuva. Aivan olematon vaahto. Tummaa makeaa rusinaa, siirappia, punaviiniä ja joululimppua. Aivan ykköskuntoinen yksilö. Upea olut vielä monen maistelukerran jälkeen. Tähän kunnon vintage cheddar kylkeen niin hipoisi täydellisyyttä.

Post author: Pain
Pain
2 years ago
4.0

Post author: muikku3
muikku3
@ Medicin Man
2 years ago
Pannepot Vintage 2017, Belgium
3.8

Post author: Quentin G
Quentin G
2 years ago
3.5

Post author: pyksy
pyksy
@ St Michael
2 years ago
Pannepot Vintage 2017, Belgium
4.1

Post author: VilleVVV
VilleVVV
2 years ago
4.6
Ensisiemaus hyökkää kiinni: hapan, marjaisa, pippuria, hieman makeutta, kirsikkainen. Kun kauemmin maistelee, happamuus vaihtuu pehmeämmäksi, mukaan nousevat kuivattujen aprikoosien ja ylikypsän luumun sävyjä, hieman jäsentymätön yrttisyys, pippurisuus - jopa chilisyys; tasapainoista makeutta. Jälkimaku happamanmakea. Oluen juonti kestää kauan ja palkitsee. Ihana belgi, melko omalaatuinen.

Post author: SimonDönder
SimonDönder
@ Beerdome
3 years ago
Pannepot Vintage 2017, Belgium
3.8
Lapsi kipeenä niin kotona siivoillu koko aamun. Nyt on aika palkita itsensä olusella terassilla 🍺 ei ehkä se kaikista raikkain vaihtoehto aurinkoisena päivänä, mutta jääkaapista puuttu kaikki vaaleat oluet 😅 Tuoksu on maltainen, karamellinen, tumman hedelmäinen sekä aavistuksen viinainen. Jotain mausteisuuttakin tuoksussa mukana. Maku on pehmeä ja suhteellisen tasainen, tarjoten kuitenkin paljon eri makuja kuten: tummaa makeaa mallasta, karamellisuutta, tummaa sekä kypsää hedelmää sekä aavistuksen limppuisuutta. Viinaisuutta ei maussa ole enää mukana. On kyllä hyvänmakuinen nautiskeluolut, mutta jokin viimeinen silaus ehkä puuttuu 🤔

Post author: OggiE
OggiE
@ Oluthuone Leskinen
3 years ago
Pannepot Vintage 2017, Belgium
4.6
Smooth and full-bodied strong ale with full of flavors. Sweetish malt, dark bread, syrup, spices, raisins, dried plums, berries and citrus aromas with the hint of coffee and caramel. Strong 10% ABV but the alcohol doesn’t taste at all. Nice citrusy finish.