Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
NEIPA: Red Rye 7.0%, Fierce Beer Ltd, Scotland
12 arviota
3.5
NEIPA: Red Rye
7.0% New England IPA / Hazy IPA

Arviot

Post author: Bièret
Bièret
5 years ago
4.0
Doux,légèrement houblonné, on sent beaucoup l'arôme du houblon qui donne un goût d'agrumes genre orange. Très curieux

Post author: Antony B
Antony B
@ Bières et Chopes
5 years ago
NEIPA: Red Rye, Scotland
3.6
En bouche on sent bien le seigle

Post author: orson
orson
@ Boxbeers.com
6 years ago
NEIPA: Red Rye, Scotland
3.5
Tuoksussa karamelliä, havua, ruista, sitrusta ja greippiä. Suutuntuma ei viittaa kovin vahvasti neipaan. Hiilihappoja ihan jonkin verran. Suutuntuma myös täyteläinen ja hieman karvas. Maussa ruista, greippiä, karamelliä, havua ja sitrusta. Jälkimaku kuivan havuinen ja hieman karvas. Itse käsitän neipat aikalailla erilaisiksi, mutta ei tänä huonoa ole.

Post author: Juho L
Juho L
@ Boxbeers.com
6 years ago
NEIPA: Red Rye, Scotland
4.0
Olipas hyvää.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Boxbeers.com
6 years ago
NEIPA: Red Rye, Scotland
3.8
Todella erikoinen neipa. Mukana ruista jonka myötä neipalle epätyypillinen maltaisuus. Todella hyvä olut.

Post author: Juski
Juski
@ Boxbeers.com
6 years ago
4.0
Ruis herättää aina ja joka kerta mielenkiinnon! Odotukset totta tosiaan nousevat aina, kun bongaan sanan "rye", "ruis" tms. Nähtäväksi jää miten tällä kertaa käy.. Väriltään oranssin ruskea, punertavaan taittuva. Ei mitenkään herätä suuria odotuksia. Ruskeahko, paksu ja kuohkea vaahto. Mukavan raikas tuoksu. Hedelmäisiä vivahteita. Aprikoosia. Sitrusta. Myös kutkuttelevan rukiinen. Ensimmäinen kommenttini ekan siemauksen jälkeen: “tästä mä tykkään!”. Maultaan täyteläinen, mukavan rukiinen. Ruis ei vallitsevana, mutta maistuu kuitenkin hyvin! Mmmm! Soppelia hedelmäisyyttä. Aprikoosia ja sitrushedelmää löytyy. Ei kuitenkaan vedetä överisti mitenkään yli. Joku sienimäinen vivahde tästä löytyy myös. Omalla tavallaan hyvin raikas. Vahvalla, täyteläisellä ja tasapainoisella rungolla. Ruis tuo tietynlaista, omaa makeutta. Jälkimaultaan sopivan kuiva ja humalointi on omaan makuuni kohdillaan. Greippinen. Täyteläinen, jopa kermainen suutuntuma. Vaikka volttejakin on suht paljon, ei alkoholi erotu mitenkään liiaksi. Omaan makuuni erittäin hyvä olut. Vahva makumaailma, mutta ei kuitenkaan liian tunkkainen vaan jopa kesäisen raikas. Ostan toistekin mikäli eteen tulee. Tai tilaan.. Suositukset! 4+/5

Post author: Juuso A
Juuso A
6 years ago
NEIPA: Red Rye, Scotland
3.5
Ruisneipa eli REIPA. Ei kantsi ehkä enklannin kielellä markkinoida tätä termiä. Aika ristiriitanen olut, neipan tyypilinen hedelmäisyys on vähäs niinku tapettu rukiisella toffeudella. Hyvää silti, ja maistuu kyllä siltä miltä mainostetaa, eli neipassa uitetulta ruisleivältä. Jännä sellanen vadelmaisuus maistuu vahvasti.

Post author: Walch
Walch
6 years ago
NEIPA: Red Rye, Scotland
4.0
Belle couleur orange cuivrée. À l'ouverture, on a une explosion de houblon, au nez du houblon et du caramel. En bouche, de la douceur, puis arrive l'amertume aux notes tropicales, et quelle longueur.

Post author: Jirka
Jirka
@ Boxbeers.com
6 years ago
NEIPA: Red Rye, Scotland
3.0
Parasta ennen: 02/03/19 Juotu: 05/06/18 Tuoksussa ruista, toffeeta ja karamellia, jotain marjaisuutta, ikään kuin vadelmaa. Taustalla sitrushedelmiä. Suutuntuma on todella pehmeä ja kermainen ja kevyesti hiilihapoitettu. Maussa jatkuu rukisuus ja marjaisuus, myös toffeeta löytyy reilusti. Hedelmäisyys on taka-alalla greippisyyden ja hennon ananaksisuuden turvin. Katkeroita ei löydy paljoa, mutta kokonaisuus on hyvinkin kuiva ja jälkimausta löytyy pientä pisteliäisyyttä ja jopa rautaisuutta. Mielenkiintonen lähetysmistapa NEIPAa kohtaan itelle tuntemattomalta panimolta..

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Boxbeers.com
6 years ago
NEIPA: Red Rye, Scotland
4.2
Vajaa 3kk tölkityksestä. Neipa red rye. 🤨 Reilun sormen paksuinen vaalea vaahto. Samea ruskean oranssinen reddit rye neipa. Tuoksu on raikkaan happamahkon sitruksinen ja sitruunankuorinen, runsaahkon makean mehuisan happamahkon trooppisen (kuiva)hedelmäinen (reilummin appelsiinia ja aprikoosia, ananasta), makean toffeisen karamellinen, kepeän ruohoisen yrttinen ja maukkaan rukiisen tummahkon ohraleipäinen. Maku on runsaahkon happaman sitruksinen ja kuivaavan greippisen tiivistemehuinen, runsaahkon makean happamahkon mehuisan trooppisen (kuiva)hedelmäinen (reilusti appelsiinia ja aprikoosia sekä kevyemmin makeaa ananasta), havuinen ja yrttinen, makeahkon tummahkon makean karamellinen ja kevyen toffeinen, maukkaan rukiinen ja tummemman ohramaltainen. Kuivahko kokonaisuus. Katkeroa on kepeästi mut reilusti. Jälkimaku on makean hieman karamellinen ja kuivaavan happamahkon kepeän greippisen mehuinen. Suutuntuma on kepeän kirpsakan hiilihappoinen keskitäyteläisellä mehuisalla rungolla. Neipa red rye. Onko neipa vain keltainen vai myös muun värinen samea ipa? Voisin sanoa tän jälkeen, että menee myös tällaisena versiona. Red alen makuja lisättynä mehuisaan ipaan. Tykkäsin tästä. Tasapainoinen kokonaisuus. Neipamaisuus on läsnä. Tää panimo, kun tekisi normaalin neipan, niin saattaisi olla aika kova. Tässä on erikoisempi näkökulma neipaksi. Pakko löytää heidän muitakin oluita. Sit arvioon. Lämmetessä ja hiljalleen juodessa tuntuu paranevan kokoajan. Tekis mieli antaa jopa liiankin hyvä arvio. Red aleksi kyseessä on erinomainen tapaus ja ipana hyvin maukas. Tää maistui. 4,3.