Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Själö Weizen 5.5%, Rousal Brygghus, Finland
42 notes
3.1
Själö Weizen
5.5% Hefeweizen

Avis

Post author: Mats Riska
Mats Riska
1 year ago
3.3

Post author: Tommi
Tommi
@ K-Citymarket Kupittaa Turku
3 years ago
4.0
Todella erilainen weizen olut. Tyrni maistuu vahvasti, mutta maussa selvästi suolaisuutta. Tästä syystä maku on hieman hapan. Kuuma kesäpäivä ja tämä, voisi olla hyvä yhdistelmä.

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ K-Supermarket Kampus
4 years ago
3.3
Sameahkon punertava olut, kevyt nopea vaahto, tuoksu marjaisan hapan. Olut jota kuvaisi ehkä parhaiten sana erikoinen, mutta koitetaan löytää pari muutakin sanaa tueksi. Maussa suolaisuutta, happamuutta, marjaisuutta. Marjaisuudesta tulee tyrni vahvasti esiin. Pidän tyrnistä paljonkin josta syystä tämä olut päätyi ostoskoriin. Jälkimaku hapan, hieman jauhoinen. Pullon muoto mukaanlukien erikoinen olut. Tästä ei oikein tiedä menikö metsään vai kuuhun.

Post author: Micce
Micce
@ Rousal Brygghus
4 years ago
3.2

Post author: Mellu
Mellu
4 years ago
3.0
Mukavan pirskahteleva ja raikas suutuntuma. Helppo kaveri kuumaan kesäpäivään.

Post author: Janne H
Janne H
@ Seilin Lepraparantola
4 years ago
Själö Weizen, Finland
3.6
Mielenkiintoisesti murrettu wehnäolut. Suolaisuutta, tyrniä ja pohjalla vehnä, hyvä. Ei tämä ehkä maalla maistu, mutta veneilyn päälle sopii.

Post author: Thyy
Thyy
@ S-market Kemiö
4 years ago
Själö Weizen, Finland
0.5
Olut on väriltään meripihkainen ja vaahtoa kertyi sormellisen verran kun oluen kastoi lasiin. Tuoksu maltainen sekä tyrninen. Happamahko ja kitkerä olut, jonka maussa on tyrniä. Erittäin outo jälkimaku. Ei vain tämän panimon tuotteet iske sitten yhtään. Muutamassa viimeisessä tämän panimon tuotteessa on ollut todella erikoinen jälkimaku ja ei ole kaukana ollut, että juomat olisi suoraan kaatanut lavuaariin.

Post author: Hyper A
Hyper A
4 years ago
3.0

Post author: Mikey S
Mikey S
@ K-Supermarket Reimari
4 years ago
Själö Weizen, Finland
4.0
Sameahko, hunajameloninvärinen olut hyvin vähäisellä, keltaisenvalkoisella hiilihapokkaalla vaahdolla. Tuoksu on hapan, suolainen, marjainen ja pirtsakka. Maku on hapan ja siinä tosiaan on tyrniä mutta myös ykeistä marjaisuutta, suolaa ja katkeroa. Sanoisinko tyypillinen, normibulkista selvästi erottuva Rousal, mikä on mielestäni hyvä asia. Jatkoon.

Post author: Mikko P
Mikko P
4 years ago
2.7