Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Brunch of Nuts 10.9%, Mikkeller Brewing San Diego, United States
11 notes
3.7
Brunch of Nuts
10.9% Imperial Stout

Avis

Post author: Malakian
Malakian
5 years ago
4.8

Post author: Tapio S
Tapio S
@ Mikkeller Stockholm
5 years ago
3.5
Pähkinää saa etsimällä etsiä. Odotin paljon enemmän.

Post author: Nikke B
Nikke B
@ Mikkeller Stockholm
5 years ago
3.3
Ei tästä oikein saa mitään irti. Ei ainakaan pähkinää

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Brunch of Nuts, United States
4.0
Mikkellerin beer club 05/18. Tölkin pohjassa päiväys 4.4.17 eli 2,5kk vaille 2v jo ikää. Tiivis 1,5 sormen paksuinen vaalean ruskea vaahto. Mustaa imperial stoutia. Tuoksusta tulee ensin vastaan tumma makea sokerisuus ja makea hieman vaniljainen suklaisuus. Paahteisuutta ja kuivakkaa tummaa kahvia sitten reilummin sekä makeahkoa tummempaa karamellia ja kuorellista pähkinää. Maussa on alkuun hetkellisesti makeaa tummaa sokerisuutta, jota seuraa pitkäkestoinen tumma kuiva paahteisuus ja nokisuus. Maun tasoittuessa runsas tumma kuivahko kahvisuus ja kevyempi tumma suklaisuus ottavat hallinnan. Kevyempänä taustalla maistuu kepeä kuorellinen pähkinäisyys ja kevyt tumma suklaakakkuinen maltaisuus. Katkeroa on kepeästi. Jälkimaku on kuivan tumman kahvinen ja kuivan paahteinen. Suutuntuma on kevyen hiilihappoinen keskitäyteläisellä pehmeällä rungolla. ------------- Laadukas maustettu IS, josta löytyy alkuun makeutta, mutta kuivempi puoli tässä hallitsee tätä kokonaisuutta lopulta. Lisätty kahvi on selkeästi esillä ja lisätty macadamia-pähkinä vähän kesympänä. Paahdettua kookosta en löydä hakemallakaan. Pähkinää olisi saanut tulla enemmän esille, nyt kahvisuus korostuu jo vähän liikaa. Kiva juotava ja sopii hyvin hitaampaankin nautiskeluun.

Post author: L4T3
L4T3
5 years ago
Brunch of Nuts, United States
4.0
Tuoksussa kahvia, paahteisuutta, vaniljaa, hieman tryffeliä ja pähkinää! Maussa melko reipasta tumman suklaista paahteisuutta, joka tuo kyllä hyvää tasapainoa vaniljaiselle makeudelle! Pähkinä vähän turhan vaisuna elementtinä, mutta alkaa tällä jo ikääkin olla sen verran että ihmekös tuo. Ihan maukas ja tasapainoinen stoutti joka tapauksessa!

Post author: Sami S
Sami S
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
4.2
Jatkoa eiliselle stouttijuonnille. Samaa kimaraa jatketaan, tässä pähkinäinen versio. Tummaa. Paksua. Lasin ohuimmassa kohdassa saa jotain läpinäkyvyyttä. Tuoksu on voimakas, mutta pehmeä. Maku on satiininpehmeää ja vahvasti kahvista, lopusta hento pähkinäinen jälkimaku.

Post author: Jirka
Jirka
6 years ago
Brunch of Nuts, United States
4.4
Tölkitetty 04/04/17 Tuoksussa todella pehmeän makea tuoksu. Pehmeästi kahvia, tummaa suklaata ja paahdetta. Kookosta ei löydy tuoksusta lainkaan. Runko on todella mukavan täyteläinen ja pehmeä. Hiilihappoja hyvin vähän. Todella mukava suutuntuma! Myös maussa pehmeyttä reippaasti. Tasapainoisesti kahvia, makeaa maitosuklaata, karamellia ja paahdetta, ehkä todella pieni ripaus kookosta taustalla. Pientä kuivaa pähkinäisyyttä taustalla, mutta yleisesti olut on suht makea. Hyvin perusaromeilla mennään mutta loistava olut kuitenkin.

Post author: pepsii
pepsii
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Brunch of Nuts, United States
4.5
MBC 5/18 Ihan tummanruskea imperial stout ja sormen leveä beige kermavaahto. Tuoksussa paljon tummaksi paahdettua kahvia, tummaa suklaata, pähkinöitä, ruskeaa sokeria, tummaa imelää limppua, tummaa kivellistä hedelmää, lakritsia, vaniljaa ja paljon paahdettua mallasta. Maku on tumman paahdetun maltainen, tumman vastapaahdetun kahvinen, tummasuklainen, kaakaoinen, siirappinen, ruskeasokerinen, karamellinen, lakritsainen, pähkinäinen, paahdetun ruisleipäinen, tumman hedelmäinen, pippurinen, yrttinen, ruohoinen, kaukaisen kookoksinen. Jälkimaku on vahvan kahvinen, yrttinen, lakritsainen, tummansuklainen ja mukavasti katkeraan ja kuivaan suuntaan taittuva. Suutuntuma on kermaisen pehmeä, täyteläinen ja melkeinpä hiilihapoton. Tässä makeassa jälkiruoka stoutissa on niin paljon makuja, mitkä kutkuttelee mun makuhermoja, että tästä ei voi olla pitämättä. Tölkitetty 4.4.2017

Post author: Porterhouse
Porterhouse
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
4.0

Post author: Sfääri
Sfääri
6 years ago
Brunch of Nuts, United States
4.0
Niukka vaahto ja täysin musta. Tuoksussa maltaisuutta. Maku tumman kahvinen ja täyteläinen kookoksella höystettynä.