Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
White Mountains Pale Ale 5.0%, Lafkas Brewery, Greece
50 Bewertungen
3.2
White Mountains Pale Ale
5.0% American Pale Ale

Bewertungen

Post author: Tefterik
Tefterik
4 months ago
2.9

Post author: Berch
Berch
@ Super Market Mesoginos
7 months ago
White Mountains Pale Ale, Greece
3.0
👁 satt golden; Schaum gibt's mehr als genug đŸ‘ƒđŸ» tropische FrĂŒchte 👄 Die Fruchtaromen sind nur recht diffus vorhanden. Das MundgefĂŒhl ist leicht sĂ€mig, die Herbe am Ende ist allerdings schön prĂ€gnant. Unterm Strich ist das dann aber doch etwas wenig.

Post author: vautere
vautere
@ B is for Beer
7 months ago
White Mountains Pale Ale, Greece
3.0
Kreetalainen olut. Kevyt hedelmÀinen, aika reippaasti hapotettu. Runko vetinen. LeipÀÀ, hÀivÀhdys kukkaisuutta ja mausteisuutta. VÀhÀn tylsÀnpuoleiseksi meinaa jÀÀdÀ.

Post author: Mats S
Mats S
7 months ago
3.3

Post author: Zwunda
Zwunda
@ Orion star
8 months ago
3.0
HyvÀ kokonaisuus. Ihan hyvÀ juotava paikallinen olut.

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
10 months ago
2.0
Vaahtoa runsaasti, toisaalta on kulkenut just repussa useamman kilometrin. JÀÀ kuplainen vaahtopinta ja 5-6mm reunus. Utuinen ruskean oranssi. Tuoksu melko hiivainen ja mineraalinen. Makuun melko hiivainen, hieman banaaninen, toisaalta vÀhÀn vetinen. Maistuu vehnÀiseltÀ ja belgihiivaiselle. Pullo ympÀri ja lukemaan. Belgialaisen ja kreikkalaisen tekemÀÀ, no sen maistoi. MaaperÀn maku tulee myös, niin kuin kaikissa nÀissÀ paikallisissa, mutta jÀÀ enemmÀn hiivauksen alle. Hieman vÀistyy banaani ja hiiva, muuttuu normaalimmaksi pale aleksi, elementit kuitenkin mukana. Ei enÀÀ niin vetinen edetessÀ. Kevyt valkopippurisuus. No ei ihan omaan makuun, mutta ihan juotava.

Post author: ssamppa
ssamppa
@ Lafkas Brewery
11 months ago
White Mountains Pale Ale, Greece
2.8
Raikas, mieto humalointi, korkea karbonointitaso. Kaiken lagerin keskellÀ raikas vaihtelu.

Post author: Skebbe .
Skebbe .
11 months ago
2.5

Post author: Igunator
Igunator
@ Mega-Synka Super Market
11 months ago
White Mountains Pale Ale, Greece
2.9
No nyt löytyi varsin paikallinen tuote, panimo sijaitsee n. 6 km hotellilta. KyseessÀ on yhden perheen pyörittÀmÀ todellinen mikropanimo. Olut ei valitettavasti ole kovin kaksinen, keitto ei ole mennyt ihan putkeen ja sen vuoksi juomassa on ihan liikaa hiilihappoa. Avatessa keppana puskee vauhdilla pullosta ja lasiinkin kaataessa saa olla varovainen. Olut itsessÀÀn on rapsakasti humaloitu samea ale, jossa on jonkin verran virhemakua. Voi olla ettÀ kÀvi vain huono tuuri erÀn kanssa, niin kuin nÀiden mikropanimoiden kanssa vÀlillÀ kÀy. No, tulipahan tuettuja paikallisia.

Post author: admin
admin
11 months ago
3.7