Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Leimaus 6.2%, Panimo Hiisi, Finland
612 ratings
3.3
Leimaus
6.2% Spiced Beer
Unlock the Panimo Hiisi sticker by rating any beer from the brewery in the Pint Please app!
Tulen väen tavat tekevät tulen luonteen – Leimauksen luonne syntyy habaneroista, sekä kypsytysvaiheessa lisättävästä mangosta. Nauti viilennettynä (8-12°C) raikkaan lohicevichen tai tulisen thai-curryn kera. Suositellaan erityisesti nautittavaksi psykedeelisen rockin parissa, kuten The Doors – Light My Fire.
IBU: 65
Unfiltered

Reviews

Post author: Jussi
Jussi
@ Ukkometso
3 months ago
Leimaus, Finland
3.8
Ohrainen sakea. Kirpsakan paprikaisen humaloitu tuoksultaan. Hedelmäisen tulinen, lempeän lämmittävä jälkimaultaan. Virkistyspäivä etenee.

Post author: Virpi E
Virpi E
4 months ago
4.1
Hedelmäinen aloitus. Mangoa ja ananasta. Kun maku leviää suuhun, puraisee habanero, mikä jatkuu jälkimaun puolelle.

Post author: Peksi
Peksi
7 months ago
2.8

Post author: HuuHaaHaikuilija
HuuHaaHaikuilija
@ Hiisi Taproom & Bottleshop
7 months ago
Leimaus, Finland
3.2
Vinkeesti tulee polte. Aivan hyvä.

Post author: mutuli
mutuli
7 months ago
3.6

Post author: Nilppa
Nilppa
@ Alko Verkkokauppa
7 months ago
Leimaus, Finland
3.3
Oranssin värinen, samea, pieni vaahto. Tuoksu hedelmäinen, maku myös raikkaan hedelmäinen ehkä sieltä vähän sitä mangoa on myös löydettävissä niinkuin habaneroakin, mikään chilin polte ei kuitenkaan tässä ole vaan ennemmin sellainen varovainen kihelmöinti. Iha jees👍

Post author: Lauri
Lauri
@ Alko Prisma Kuopio
8 months ago
Leimaus, Finland
2.5
Oranssisenruskeaa ja sameaa. Runsahko ja isohkokuplainen vaahto. Tuoksu makeahkon maltainen, kevyen hedelmäinen sekä hyvin selkeän, vihertävän ja pistävän chilinen. Maku makean maltainen, kepeähkön ja makeahkon trooppisen hedelmäinen, hyvin topakan, vihertävän ja polttavan chilinen sekä selkeän humalaisen katkera. Habanero vie koko makumaailmaa. Suutuntuma on keskitäyteläinen, hiilihappoinen ja polttava. Osin ihan hyviä makuja sisältävä olut, mutta habanero jyrää makumaailmaa aivan liikaa. Vie pois kaiken muun. Selkeä reseptin muutos edelliseen kertaan verrattuna. Ei onnistunut tuotos ainakaan itselle. Tosin tarjoaa sen mitä etiketti lupaa...

Post author: Henkka L
Henkka L
8 months ago
2.8

Post author: KaraPumba
KaraPumba
@ Hiisi Taproom & Bottleshop
9 months ago
Leimaus, Finland
3.7
Tuoksussa hentoa humalointia. Esiin kumpuaa makeutta ja mukavaa pistävyyttä. Maussa esiin tulee maltaisuuden täyteläisyyttä. Vahvan kevyt runko. Mangon makeus tasapainottelee habaneron tulisuuden kera. Suositukset juoman kera sopii lihaisat makkarat, vartaat, taco taco ja kanan kera.

Post author: Jnila
Jnila
@ Hiisi Taproom & Bottleshop
9 months ago
Leimaus, Finland
3.2
Tosi mieto tuoksu, vähän hedelmäinen ilman käsitystä hedelmän suvusta. Runko peittyy tulisuuteen Tulisuus tulee lyhkäsellä viiveellä, mutta erittäin voimakkaasti ja kestelee pitkään. Mango taittanee habaneroa, mutta muuten sanoisin et poppamiehen makko ehkä sen bonjaa tuolta. Kyä lämmittää, perkele. Pitää tyrkyttää eksälle tätä (note to self)