Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Orange Scream 7.0%, Fierce Beer Ltd, Scotland
9 arviota
3.6
Orange Scream
7.0% Cream Ale
Fierce Beer x Amundsen Brewery. We love the beers that Amundsen make. They pack in a lot of flavour. For this collab we wanted to make a beer that transports you back to childhood days, sitting on the beach with an orange and vanilla ice lolly. Smooth, decadent and also refreshing.

Arviot

Post author: wezo
wezo
@ Boxbeers.com
6 years ago
Orange Scream, Scotland
4.0
Taas ollaan jännän äärellä. Toimii

Post author: Winzard
Winzard
@ Boxbeers.com
6 years ago
Orange Scream, Scotland
4.0
Vähän erillaista olutta sitten seuraavaksi. Tölkin etiketti sanoo Orange Ice Cream Ale, joka kuulostaa ainakin erillaiselta. Lasiin kaatuu komeasta tölkistä todella sameaa ja syvän oranssin väristä olutta. Vaahtoa ei juurikaan muodostu. Tuoksu on pettymykseksi melko mieto. Sitruunaa, greippiä ja vähän vaniljaa. Maku on todella reilun vaniljainen ja appelsiininen. Suutuntuma on todella paksu ja kermainen. Taustalla on hieman mangoa, ananasta ja persikkaa, jotka raikastavat makua kivasti. Happoja ei juurikaan ole, ja muutenkin olut on todella paksu ja mehuinen. Todella erillainen ja valtavirrasta erottuva. Kylmänä maut ovat selkeitä ja raikkaita, mutta voisin kuvitella että kun olut lämpenee, niin vanilja hyökkää todella vahvasti esiin. 3,8 tähteä.

Post author: Juho L
Juho L
@ Boxbeers.com
6 years ago
Orange Scream, Scotland
3.5
Oikein hyvää. Vaikka vaniliasta tykkään niin tässä se alkoi lopussa tökkimään.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Boxbeers.com
6 years ago
Orange Scream, Scotland
3.0
Paljon hyvää. Todella antaa sen mitä tölkki lupaa. Kuitenkin mukana oleva vanilja tökkää itselle liikaa takaisin. Voisin kuvitella olevan todella hyvä semmoiselle jota se ei häiritse. 3+

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Boxbeers.com
6 years ago
Orange Scream, Scotland
4.5
Fiercen ja Amundsenin yhteistyöolut. Tuoreena nautittu, noin viisi viikkoa sitten tölkitetty orange ice cream ale. 😍 Ulkonäöltä todella sameaa ja ihanan paksua hedelmämehua! Myös kermainen vaahto jäi lillumaan oluen päälle pitkään. Tuoksussa tuoretta hedelmää, appelsiinia, greippiä sekä hyppysellinen vaniljaa. Kitkerä. Alkupuraisu iski kyllä kovaa makuhermoihin. Samalla kun katkerot ja hapan greippi potki kitalakea, appelsiinimehumainen makeus, vanilja sekä laktoosi pehmensi ja tasoitti makua hienosti. Vau!-fiilis. Hyvin NEIPA-tyylinen cream ale ja näin tuoreena upea ja todella maukas. Hapanta ja makeaa samalla kertaa. Tykkäsin. Iso suositus yllä mainitun oluttyylin ystäville. Nautittu 20.05.18. Vahva neljä tähteä ja annettu puolikas lisää fiiliksen vuoksi.

Post author: Nick L
Nick L
6 years ago
4.0
Something really different. A Terry’s chocolate orange ale!

Post author: Paul G
Paul G
6 years ago
4.5
Really does taste like orange ice cream. Really different and one I will have again.

Post author: Craig K
Craig K
6 years ago
5.0