Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Cannibal King 8.5%, FrauGruber Brewing, Germany
23 ratings
3.8
Cannibal King
8.5% Imperial IPA / Double IPA

Reviews

Post author: Victor B
Victor B
1 year ago
4.1

Post author: Anpo
Anpo
1 year ago
3.0

Post author: Lasis
Lasis
@ Pien Webshop
2 years ago
Cannibal King, Germany
3.8
Sameahko, keltainen. Kuohkeat valkeat vaahdot. Tuoksu humalainen ja hedelmäinen. Maku kuiva greippinen, mangon hedelmäisyyttä, humalaa ja runsasta hiilihappoisuutta(BB16/2/23) Hyvä olut.

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
2 years ago
4.0
Näftinsormenleveydenverran vaaleankellertävää nopeastilaskevaa vaahtoa samean appelsiinijuissinnäköisen valoaläpipäästämättömän oluen yllä joka tuoksuu kuivan hedelmäisen rapsahtavan volttiselle ja maistuu kuivan rapsakan pajuisen greippisen lepposalta, neljä bojoa. PE: 16/2/23.

Post author: Toni Trash
Toni Trash
2 years ago
Cannibal King, Germany
4.0
Comme une Imperial IPA allemande. Canette en mode Death Metal. Grosse mousse qui n'en finit plus. Sous la mousse, c'est trouble et orangé. Au goût, on est bien dans la gamme, très fruitée mais aussi bien maltée (orge, blé, avoine). Ça donne une bonne grosse IPA d'Outre Rhin, qui ne fait pas dans la dentelle (les degrés ne passent pas inaperçus), un peu comme un morceau de metal bourrin.

Post author: Joakim P
Joakim P
2 years ago
3.7

Post author: Partanaama
Partanaama
@ Pien Shop & Bar
2 years ago
Cannibal King, Germany
4.1

Post author: Tsonsson
Tsonsson
2 years ago
Cannibal King, Germany
4.0

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Kihøskh
2 years ago
Cannibal King, Germany
3.4
Peli-iltaa jatketaan Frau Gruberillä. Taas todella tyylikäs tölkki, joka sopii hyvin taustamusiikkiin 🤘. Tölkitetty helmikuussa. ULKOASULTAAN olut on sameaa ananasmehunkeltaista ja siihen nousee runsas valkoinen vaahto. TUOKSU on kuiva, kukkainen ja kevyen hedelmäinen. MAKU on hedelmäinen, sen minkä saa selvää (katso kohta SUUTUNTUMA). Purkki ananasta, mangoa, kukkaisuutta, ruohoisuutta. Jälkimaussa humalaöljyä ja pihkaa. Kokonaisuutena ei edes hirveän SUUTUNTUMA on outo. Siis poreilee niin, että tuntuu kuin haihtuisi kieleltä. Joo on tätä ainakin ikä puraissut.

Post author: bsb
bsb
2 years ago
4.1